Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Pro_T_Lon - 05-02-2010

wduwh... dong isin ngapkna nyonk ngramekna forum kiye....
ojo ngono toh... ngko malah dadi ora kepenak dewek....
tapi y wiz lah... mung ganjelan tok ... kan luwih enak di omongna.... daripada di pendem ngko malah dongkol.... mung saran tok koq om....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 05-02-2010

ok2 ...wis aja dibahas masalah kiye yakk .. tp terserah sing nggawe design bae wis yen ana rancangan anyar ta persilahkan .. dong langka brarti kabeh2 pd ngambil kpuusan design ndi sing pn dijukut Nyengir ok ....


:medang: ndisit ahh men adem kyehh Klepon ne owhh


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - jablud - 05-02-2010

jon mending gambar designe dikumpulan neng trhead galery khusus trus kongkon pada melu poling milih oh..dijejer ya kena kaya neg alun alun oh sepuluh ewu telu wekeke


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Pro_T_Lon - 05-02-2010

ok.. siap untuk memonitor... mbokata engko ana ngeresula maning... Palu2nanPalu2nan


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 06-02-2010

ws ta gawe polling e yak ... nggo sudarmo tulung gbr2 e di dokon nge ngarepan owhh men bocah2 jelas .. oce


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 06-02-2010

(06-02-2010, 01:17 AM)myBenihime Wrote: ws ta gawe polling e yak ... nggo sudarmo tulung gbr2 e di dokon nge ngarepan owhh men bocah2 jelas .. oce

beres om sutimin...
mangkat...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 07-02-2010

cukup ahh... ws ana kesepakatan kaos sing pan dijukut adalah :

[Image: a2aipw.jpg]

silahkan ramaikan thread sebelah yakkk nggo pemesanan http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=94
@sudarmo tulung bantu ngedit2 bocah2 sing mesen owhh ... mbantu2 sutimin cilok yakk, yen pn takon2 bsa pm2nan kro cilok Oce

:nutup: