Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 28-01-2010

kiye moderator, ngetungi oh sing kepilih kaos endi


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 28-01-2010

ngko tak nggawe maning ah,...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 28-01-2010

pan nggawe desain juga nt ndra?


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 29-01-2010

indra kn ws redisain gene aq Ngikik

mengko ta gawe polling bae pip, men enak .. tp kiye lg tahap pengumpulan design2 e owhh .. Nyengir mumpung akeh member anyar ...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 29-01-2010

Yawes um, ampun... nyonge cuman nggawe versi laine thok.. hehe.// wis ana ide sih om.. tapi ora bisa corel... Nyengir


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 29-01-2010

dingein batas waktu bae owh....ben aja kesuwen.......sing penting kuota terpenuhi...
gmpg gawe kloter 2....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 29-01-2010

ya kweh
bener sani


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 29-01-2010

nduwure nyong...

nt ngitung owh min....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 29-01-2010

iya kuwe bintange wis akeh owh...

melu ngetung ya kena...
[Image: evil-smile.gif][Image: evil-smile.gif][Image: evil-smile.gif]


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 29-01-2010

no bisane aku mudun maning pangkate???