Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 30-01-2010

wkwkwkwk kiye bocah loro perang urat syaraf terus kyehh ... wkwk tp ws terbukti ndra..arabe ws ngakuni kalah kiye Guling-Guling ora bisa nggawe design sihh apa krna wedi yen ndesain olih penilaian extra minus ya mbuh bae lahh Guling-Guling


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 30-01-2010

aja pada ribut bae...

sing penting moci dulu kiyeh...

[Image: moci.gif]


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 30-01-2010

senengane ka reyang.....
pemenange d umumna pas kopdar sisan...
karo vendore sapa kye???


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 30-01-2010

iya kweh, kudune pindah thread ning gasak-gasakan Nyengir


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 30-01-2010

Yuh oh pindah.. tak enteni.. Nyengir


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Tyol - 31-01-2010

Hajar
lansung dukung design gambar nomer t3lu...............


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 31-01-2010

yuh nomer telu danjatna


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 31-01-2010

Warnane kudune digawe variasi um.. Soalen ari warna ireng putih kaya kuwe wis umum.. Kaya klambi training olih gratisan sing partai... Nyengir ...Hehe, ora moyoki,,... saran baen..


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 31-01-2010

usul, ana warna birune. kan bahari oh. pimen pimen pimen?


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 31-01-2010

(31-01-2010, 05:00 AM)akhdaafif Wrote: usul, ana warna birune. kan bahari oh. pimen pimen pimen?


Biru dongker kayane manteb pip, secara wong2 senenge warna gelap.. [nyong juga],hehe.. eben ngumbahe gari plung.. plung,,, depe... Ngguyu

Gagian oh sapa maning sing mbein disen sing kreatip...