Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 31-01-2010

nt owh ndra gawe desain sing biru dongker....ben mantep


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - jablud - 01-02-2010

kiyeh jajal designe aku http://forum.tegalcyber.web.id/images/smilies/cool.gif mbokan doyan ya..langsung bae di cicipi... sori kiye tembe gawe mau esuk bar tangi turu jam 11an..mumpung lagi neg umah ..ora mlebu kantor Nyengir

[Image: mq054.jpg]
[Image: 2j3nr5j.jpg]
[Image: 315yebk.jpg]
[Image: 10s6gbb.jpg]


aning norak aja gigeguyu yah arane be..nyubu oh..alias amatiran xix ixx Ngikik


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 01-02-2010

nyong kayong tertarik sing nomer papat,
tapi ana tapine...

nomer papat,,
digawe kaos biasa,,,
warnane diganti ireng...
nyoss jare nyong tah...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - griffith - 01-02-2010

punya jablud yg nomer 1 kang tapi warnane biru dongker eben mangstabb


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Pro_T_Lon - 01-02-2010

om jablud.. terlalu polos kue.. kurang corak di bawah kaos sing no . 4 dadine putihe di mein corak indonesia banged..masa laka iji ijian corak INDONESIA....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - ilmanuran - 01-02-2010

sing nomer 4 jare nyong kaya kuwe bae wis manteb, ndang digawe om


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - mahar_6743 - 01-02-2010

aku melu nimbrung.. ana sing gratisan ra?? ngger ana nggo aku ooohh.... Amin


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Barrezta - 01-02-2010

nyonk melu ngrevisi len...Ngikik

apik sung blud..Ngiler

secuil bae nyonk mein saran coba abang2 ngisore poci diilangna bae oh apik ora...
trus dikombinasikna kayong luwih top kweh Medang


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - cuph3 - 01-02-2010

jare enyong tah apik kabeh...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Pro_T_Lon - 01-02-2010

dong bisa mburi kaos dimein lambang forum cyber kie..........