Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 05-02-2010

thread-e dudu ning kene kang. thread sebelah kae Nyengir


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 05-02-2010

pben2 kyehh ... sing pan dijukut sing ndi? kye bae apa yahh soale design e unix nemen sung yakin pibe2 bocah ... komen e fokus maring design kiye bae apa pben >>??

[Image: a2aipw.jpg]


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 05-02-2010

Code:
[quote='myBenihime' pid='2472' dateline='1265327517']
pben2 kyehh ... sing pan dijukut sing ndi? kye bae apa yahh soale design e unix nemen sung yakin pibe2 bocah ... komen e fokus maring design kiye bae apa pben >>??

[img]http://lh3.ggpht.com/_jPsSOFwDCcI/S2tZ-l49q-I/AAAAAAAAAFI/C9eqZGzjP_g/a2aipw.jpg[/img]
[/quote]

Kang benihime, Ngarepe sing kaya kue aku tah setuju baen...
Tapi mburine kudu ana Banner ciri khase sing ana pocine..
Trus ngingsore banner dalahi alamate...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 05-02-2010

kaya kiye masdudu...???


[Image: back.jpg]


ari cocok,,
bysa owh klepon-e ...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 05-02-2010

(05-02-2010, 07:51 AM)myBenihime Wrote: pben2 kyehh ... sing pan dijukut sing ndi? kye bae apa yahh soale design e unix nemen sung yakin pibe2 bocah ... komen e fokus maring design kiye bae apa pben >>??

[Image: a2aipw.jpg]

kang pibe dong tulisan "Ndopok" glow in the dark

background sing kiye
[Image: back.jpg]

tapi salah siji kudu d ilangna alamat forume ben ra dobel 2....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 05-02-2010

sing ngarep baen...
endah sing mburi teetp ana...

pimen jhon..???


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 05-02-2010

apike tah sing ng ngarep d hapus.....
ben ng mburi bae


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - jablud - 05-02-2010

wis atur baenlah..aku mah setubuh bae karo jakwir jakwir... ngko tak mikir maning..gawe disgn maning ah sing akeh sisah go stock Nyengir


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 05-02-2010

cocok om jablud....go kloter 2 mbuh apa....dong ora pas ana event apa mbuh apa....
tegal delat maning ulang tahun juga kan???
gawe desain versi kuwe juga um...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - jablud - 05-02-2010

iz sing bener tegal ulang taun sing pira ? daning tembe krungu kuwe inyong Xixi