Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 05-02-2010

lhah kan ana peringatane kang....nek kota tegal nek ra salah ben 12 april..


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - jojon - 05-02-2010

wes ndang munggah cetak bae lah...hehehehe...designe jablud wes oke nemen...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 05-02-2010

bener om jojon,,,
ndang diresmikna baen,,,

kesuwen ngko ngoyod...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 05-02-2010

(05-02-2010, 03:38 PM)laksonoadi Wrote: bener om jojon,,,
ndang diresmikna baen,,,

kesuwen ngko ngoyod...

Disen mburine ndi mau no.. tampilna oh ning kene..


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 05-02-2010

(05-02-2010, 04:26 PM)masdudu Wrote:
(05-02-2010, 03:38 PM)laksonoadi Wrote: bener om jojon,,,
ndang diresmikna baen,,,

kesuwen ngko ngoyod...

Disen mburine ndi mau no.. tampilna oh ning kene..

wes kae neng nduwur...
nduwure post ane omSani


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Pro_T_Lon - 05-02-2010

jon... kaose kan pan tak gawa maring jakarta .. masa forum ndopok jon... katon ora sopan nemen... tapi mung saran tok....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 05-02-2010

bisane ora sopan sih?


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Pro_T_Lon - 05-02-2010

hehhehe... ndopok om.... dudu ora sopan sih.. tapi y cuma usul tok... luwih apik forum tegal cyber... dadine gawa tegal bener...

mung saran lho.... heheh


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 05-02-2010

(05-02-2010, 06:34 PM)Pro_T_Lon Wrote: hehhehe... ndopok om.... dudu ora sopan sih.. tapi y cuma usul tok... luwih apik forum tegal cyber... dadine gawa tegal bener...

mung saran lho.... heheh

Brarti ente esih isin dadi wong tegal jon....


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 05-02-2010

(05-02-2010, 07:04 PM)masdudu Wrote:
(05-02-2010, 06:34 PM)Pro_T_Lon Wrote: hehhehe... ndopok om.... dudu ora sopan sih.. tapi y cuma usul tok... luwih apik forum tegal cyber... dadine gawa tegal bener...

mung saran lho.... heheh

Brarti ente esih isin dadi wong tegal jon....

hahahahha...
kaya kuwe kesimpulane????

manteb ah masdudu