Forume Wong Tegal lan Sekitare
aku... ya.. aku - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: aku... ya.. aku (/showthread.php?tid=1970)

Pages: 1 2


aku... ya.. aku - bokie - 14-05-2010

nama ; bokie
umur ; 17 th +
jk ; laki2
asal ; palembang
domisili ; palembang
pekerjaan ; amburadul Nyengir
alasan gabung ; nambah informasi
YM ; willyboky[at]yahoo.com

salam kenal semuanya... \m/


RE: aku... ya.. aku - Jaka Tarub - 14-05-2010

akhire kenalan juga Nyengir

Welkam neng TCC Medang tahu aci
aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene Es Teh

translate :
Selamat bergabung di TCC
Jangan lupa posting yang banyak dan manfaat disini


RE: aku... ya.. aku - Ayunii - 14-05-2010

hahahahaha.. akhire bisa kenlan juga ya um... wah,, empek2 oooo.. Ngelih


RE: aku... ya.. aku - masindra - 14-05-2010

Wong palembang tapi nduwe kepenginan nyelami budaya tegal geh..
Okeh wis orapapa... tapi syarate kudu sinau bahasa tegal.. Yen ora ya mumet owh..

Welkam..
Medang


RE: aku... ya.. aku - fathur rizki - 14-05-2010

ih.... jebule wis bisa gawe trit perkenalan keh um bokie.
sing ndisit neng shoutbox diwarahi daning um jaka
um jaka kudu diwei Klepon keh go hadiahe

welkom um bokie...
walau dudu wong tegal pengin gabung neng kampung mayane wong tegal
siiippp.... lah

Josss


RE: aku... ya.. aku - bokie - 14-05-2010

makasih semua ya...
boleh dong wong palembang ikutan nongrong di sini
smoga kita bisa terus saling berbagi...
salam dari palembang...

PISS


RE: aku... ya.. aku - laksonoadi - 15-05-2010

welkam mas bokie...
di ramekan ni forum
yang penting sama2...
Nyengir


RE: aku... ya.. aku - ibnu19 - 18-05-2010

selamat bergabung nang Tegal Cyber Community
aja bosen-bosen nongol nang kene

tak usah malu dan ragu
"wong kito galo" di sini


RE: aku... ya.. aku - Poci - 18-05-2010

palembang temenan kiye?
ngko mudeng beleh basa tegal?
met gabung bae wis . .


RE: aku... ya.. aku - Pro_T_Lon - 18-05-2010

wah ana wong palembang nang kene... Girang nemen monggo.....Es Teh