Forume Wong Tegal lan Sekitare
Ajoen Kenalan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Ajoen Kenalan (/showthread.php?tid=2046)

Pages: 1 2


Ajoen Kenalan - ajoen - 17-05-2010

nama : ajoen diwaca nganggo ejaan lawas dadine ajun Nyengir
umur :19
jk : lanang
asal Nyengirumai, riau tapi my mother asli tegal jon, ya esih ana darah tegal le Nyikep alamat tegal, alamate simbah, neng panggung belah.
domisili Nyengirumai riau tapi saiki lagi neng jogja menuntut ilmu
pekerjaan : Mahasiswa UGM
alasan gabung Weeeengen kaya mbiyen maning, nduwe kanca wong tegal
Hobi :mangan, turu,futsal, badminton,bal-balan karo dolanan gitar


RE: Kenalan maning - ibnu19 - 18-05-2010

selamat bergabung nang Tegal Cyber Community
aja bosen-bosen nongol nang kene


RE: Kenalan maning - kuncen_server - 18-05-2010

Hallo um,,welkam neng TCC,,
monggoh di waca ndisit http://tegalcyber.org/panduan-go-piyikan-t-976.html


RE: Kenalan maning - Poci - 18-05-2010

perkenalane dibeneri ndisit um/nok ayu . .
ben luwih afdol perkenalane . .


RE: Kenalan maning - laksonoadi - 18-05-2010

ana formate um ajoen..

mnggoh di sesuaikan
ben bisa di data owh..
Nyengir

welkam neng TCC>..


RE: Ajoen Kenalan - Jaka Tarub - 19-05-2010

welkam neng TCC Medang tahu aci
aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene Es Teh


RE: Ajoen Kenalan - Pro_T_Lon - 19-05-2010

wah ana wong UGM kie.. jogja nambah kue...

welcome kang.. Es Tehtahu aci


RE: Ajoen Kenalan - akhdaafif - 19-05-2010

welkameeeee umm......


Es Teh dipenak ning kene yak Nyengir


RE: Ajoen Kenalan - Barrezta - 26-05-2010

sugeng rawuh neng TCC jon.... salam cipok Medang karo ndopok


RE: Ajoen Kenalan - ddddnL - 30-05-2010

salam kenal salaman

Welkam ng tcc Xixi