Forume Wong Tegal lan Sekitare
Ajoen Kenalan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Ajoen Kenalan (/showthread.php?tid=2046)

Pages: 1 2


RE: Ajoen Kenalan - fathyah hanum - 30-05-2010

sugeng rawuh ya um, Es Teh

ta kira asale saka dumai sing ng luar negeri,, Guling-Guling


RE: Ajoen Kenalan - cuph3 - 30-05-2010

wah simbahe panggung belah? RT pira aku juga wong panggung belah
sip met gabung nang TCC dibetah betahi...


RE: Ajoen Kenalan - Man Sukrad - 30-05-2010

Ajoen diwaca nganggo ejaan lawas dadine ayun owh tong Nyengir
Monggo dipenak nang kene. Posting sing akeh lan manfaat. Saling menghargai antar sedulur Es Teh