Forume Wong Tegal lan Sekitare
TEGAL SCORPIO CLUB - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Cyber Cipok (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Komunitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=193)
+---- Thread: TEGAL SCORPIO CLUB (/showthread.php?tid=2104)



TEGAL SCORPIO CLUB - Izank laka laka - 19-05-2010

.....SEKILAT INFO......
Bagi anggota TCC mbokan ana sing pan gabung nang TSC(TEGAL SCORPIO CLUB) bisa hubungi enyong ae...
Facebook: izank.tsc[at]gmail.com
yen ora teka ae nang bescamp Jl.Veteran (ngarep PURIMAS TEGAL) stiap mlm minggu.
Matur suwun ingkang katah...."


RE: TEGAL SCORPIO CLUB - ibnu19 - 19-05-2010

hayooo.......modode ndi???
kira2 trit kiye mlebune apa???


RE: TEGAL SCORPIO CLUB - Pro_T_Lon - 19-05-2010

katone salah tempat ya kang..... tolong dipindah modod sing bertugas... Nyengir

kudune nang Tegal cyber cipok apa liyane yah..


RE: TEGAL SCORPIO CLUB - Ayunii - 19-05-2010

Tegal cyber cipok bae..
dong mabes kan nggo kegiatan tcc.. Josss


RE: TEGAL SCORPIO CLUB - ibnu19 - 25-05-2010

dong ngumpul-ngumpul
mbahase apa bae sih??
anggotane sangar-sangar ora???nyong wedi soale


RE: TEGAL SCORPIO CLUB - mahar_6743 - 25-05-2010

geng motor kyeh..

aja mikir geng motor nang tegal sing kaya nang bandung om ibnu,, geng motor tegal kae isine akeh sopan santunne... monggoh melu... girang


RE: TEGAL SCORPIO CLUB - masindra - 25-05-2010

Trit kiye wis bener/dipindah maring sub forum anyar.. (komunitas)..
Nyong pernah dijak kumpulan semacem kie.. Cuman dasare nyong ora patia seneng grombal-grombol sih ya.. (kecuali TCC Ngikik ). Trus nyong dang melu lunga2 / touring2 duite sing koprot.. dadine ora melu. Sing aku ngerti sih, ana kegiatan positipe. Biasane sering mbein santunan2/baksos.

Cuman siji sing nyong sengit.. nuwun sewu. Club e sampean tah ndean ora. Seringkali klub motor dang liwat ning dalan kaya dalane mbahe dewek. Mlakune ning tengah2 ndalan (sing garis putih). Ngakahi. Trus liyane gon minggir kabeh.. Pernah nyong juwet aku melu ngintili mburine. Eh nyong malah dikon merad nganggo megaphone (TOA). Ya, mas yang bernopol sekian2 tolong jangan memotong.. (tuingggg.... ) lah sampean sih ora motong?? Nyengir

Sory mayori mas, kie nggo saran.. Pisan maning, club e sampean tah Insya Allah ora aya kuwe..

Josss