Forume Wong Tegal lan Sekitare
Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa (/showthread.php?tid=2376)

Pages: 1 2 3 4 5


Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Poci - 30-05-2010

Mungkin ora sih makhluk bumi bisa urip nang luar angkasa,sing jelas jelas laka udar kaya nang Bumi?
angger menungsa tah jelas ora mungkin nemen...

Tapi ana 5 makhluk sing kayan kayane tah mungkin baen sanggup urip nang kana...

cek baen

Cacing yang hidup di es Metana (Click to View)
Makhluk yang bisa hidup di ruang hampa (Click to View)
Cacing raksasa pemakan belerang (Click to View)
Mikroba Antartika pemakan besi (Click to View)

jebule kedawan,tak sambung
Bakteri yang mampu bertahan dari radiasi (Click to View)
sumber : enigma

Tak tambahi siji maning wis....tapi mbuh,urung jelas arane lan penjelasane..anane mung fotone tok,



RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Ayunii - 30-05-2010

Sapa kuwe? Medeng2 qeqeqe


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - ddddnL - 30-05-2010

wah cilik" kabeh ya um, paling gede cacinge kuwe Mikir

sing trakir sapa hayoooh? Xixi


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Poci - 30-05-2010

Guling-Guling
angger bakteri kan kuat urip nang ndi baen...nang kondisi extrim kayang apa ya tetep kuat...

mangkane kemungkinane gede misale urip nang luar angkasa...

sing terkahir kuwe modod Pro_T_Lon....Xixi


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Ayunii - 30-05-2010

Ups.. Jebulnyaaa Ngacir ah...


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - ddddnL - 30-05-2010

Iya yah um, brti alien kwe bentuke bakteri ndean yah Xixi

Wah nggawa" modod Ngacir


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Poci - 30-05-2010

Guling-Guling
siap siap kena sendal keh....Xixi
makhluk sing emang bener bener urip nang luar angkasa kebanyakan kuwe bakteri...


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - ddddnL - 30-05-2010

Iya yah, sengertine aku pas bumi pertama dadi langsung d hajar meteor isine banyu, nah ng banyu kuwe isine bakteri akhire berkembang nyampe kaya kie Xixi

aku ora melu urusan sendal ah Ngacir


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - myBenihime - 30-05-2010

bakteri2 kwe kan memang makhluk yang ajaib disamping bsa menguraikan zat2 yg susah dihancurkan jg bisa dijadikan sumber gagasan nggo gawe film2 ilmiah Xixi trus jg karena perkembangbiakannya cepet dadi punah e angel n malah berevolusi


RE: Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa - Poci - 30-05-2010

nah kuwe bener um min hime...dengaren pinter?Xixi
makhluk sing skan mbiyen,trus ora bakalan punah ya bakteri kuwe...
pan dibrantas kayang apa ya ora bakalan bisa..
lah malah ana sing bisa menggandakan diri...