Forume Wong Tegal lan Sekitare
PESONA - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Cyber Cipok (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Komunitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=193)
+---- Thread: PESONA (/showthread.php?tid=2527)

Pages: 1 2 3 4 5


PESONA - ibnu19 - 06-06-2010

sing seneng karo pit onthel bisa gabung nang kene

[Image: 167885_1585653877537_1121485033_31265306_379219_s.jpg]

PESONA, Paguyuban penggemar Sepeda Onthel


sekretariat Jl. Sumbodro Gg. Asri 1 No. 2 Tegal Telp 0283 372523 Josss


acara ngumpule tiap hari MINGGU
bertempat nang NGAREPE PERUMAHAN NDALEM PARIKESIT JL. SUMBODRO SLEROK TEGAL, sebelah lor e SMP Ihsaniyah


selain bisa nggawe awak sehat, dewek juga melu ngurangi polusi udara





bapak ketua (bpk. beni, kanan) dan bapak penasehat (bpk. sodik gagang, kiri) (Click to View)


berpartisipasi nang sepeda santai (Click to View)



RE: PESONA - Ayunii - 06-06-2010

Mas ibnu sida ndaptar? Xixi


RE: PESONA - ibnu19 - 06-06-2010

yaul,ndaftar pesona Josss go green lah


RE: PESONA - ibnu19 - 06-06-2010

ngerek mbokan ana sing pan daftar


RE: PESONA - ibnu19 - 12-06-2010

ngesuk minggu
mbokan ana sing pan melu yuh ngerek


RE: PESONA - Dwi Murdiartono - 12-06-2010

Girang nemen
aku duwe onthel oh umm,,pengen melu, tapi nembe balik dina selasa, ngko kancani aki ndaptar dina minggu garep ya um Es Teh


RE: PESONA - ichijouji_ken - 12-06-2010

pit'e nyonk MTB olih melu pa ora??


RE: PESONA - ibnu19 - 12-06-2010

(12-06-2010, 06:39 PM)Dwi Murdiartono Wrote: Girang nemen
aku duwe onthel oh umm,,pengen melu, tapi nembe balik dina selasa, ngko kancani aki ndaptar dina minggu garep ya um Es Teh

beres, sing penting gowes lah Josss
sepatu futsale gawa oh
(12-06-2010, 06:51 PM)ichijouji_ken Wrote: pit'e nyonk MTB olih melu pa ora??

nyong ya ana MTB
tp mung go mangakat tegal slawi ben dina jumat tok
komunitase urung melu
mbokan pan melu komunitas MTB, dolan bae nang bengkel sepeda LEMAN eks anggota ISSI
jln werkudoro, sblh barat perempatan pasar langon
nang kono bengkel terkenal Josss


RE: PESONA - ichijouji_ken - 12-06-2010

Owh .. ya wes .. maturnuwun, mengko ta mono kapan-kapan ... kyeh kembange mawarku untukmu nggo apik2 pit'e ... Xixi Xixi Xixi


RE: PESONA - ibnu19 - 13-06-2010

minggu ngarep pesona pan ngiringi Pak Wali pit-pitan nang daerah debong Josss