Forume Wong Tegal lan Sekitare
Radio RCA - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Hobi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Forum: Multimedia (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=159)
+---- Forum: Radio (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=50)
+---- Thread: Radio RCA (/showthread.php?tid=2660)

Pages: 1 2


Radio RCA - tentara_langit - 11-06-2010

nyong paling seneng radio RCA ..
apa maning dong wayah2e puasa ..
dong pan buka mesti ngrunguknane RCA owh ..
donk saur ya iya ,,
tapi wates nduwe tipi .. ora tau ngrungukna radio kie ..
trus ana kata2 mutiarane .. pokok Josss nemen wis radio kie ..
Es TehEs TehEs Teh

kangend sung .. masa lalu ohhhh masa lalu ..ngosekngosekngosek


RE: Radio RCA - Barrezta - 11-06-2010

Radio RCA sih neng ndi man ABRI?


RE: Radio RCA - rifqierocks - 11-06-2010

jaman saiki esih bisa ngirim ATENSI beleh c? semacam salam2an ngonong kaya mbiyen jaman nyong enom? hihihi...PISS



RE: Radio RCA - tentara_langit - 11-06-2010

(11-06-2010, 06:27 PM)Barrezta Wrote: Radio RCA sih neng ndi man ABRI?

sing maunen neng kapten sudibyo kae lho um ..
saiki pindah neng sekitar kejambon/karanganyar kayane ..
(11-06-2010, 06:40 PM)rifqierocks Wrote:
jaman saiki esih bisa ngirim ATENSI beleh c? semacam salam2an ngonong kaya mbiyen jaman nyong enom? hihihi...PISS

nek ra salah .. radio raka masih ana atensi2 owh ..
mbacane atensi jam 1nan ..
tapi saiki tah mbuh .. PISSPISS


RE: Radio RCA - rifqierocks - 11-06-2010

atensi sing nulis ning kertas kae loh um...dudu sing liwat sms, hehehehe, kelingan nemen jaman biyen tuku kupon tuli ditulis salam2e nggo sapa ben, hehehehehe...



RE: Radio RCA - ibnu19 - 11-06-2010

Radio RCA saiki pindah nang jalan sumbodro, sekompleks karo SMP Ihsaniyah


RE: Radio RCA - tentara_langit - 11-06-2010

(11-06-2010, 06:58 PM)rifqierocks Wrote:
atensi sing nulis ning kertas kae loh um...dudu sing liwat sms, hehehehe, kelingan nemen jaman biyen tuku kupon tuli ditulis salam2e nggo sapa ben, hehehehehe...

iya iya .. radio raka ana koq ..
coba keh .. soale lagi wingi2 aku neng tegal ..
dong awan aku ngrunguknane radio raka ..
mesti mbaca atensi2 ..
donk kupon regane pira sich ??
.. aku beleh tau tuku ..
hehehehe ..PISSPISSPISS
(11-06-2010, 07:02 PM)ibnu19 Wrote: Radio RCA saiki pindah nang jalan sumbodro, sekompleks karo SMP Ihsaniyah

KleponKleponKlepon

betul kueh jare um ibnu ..
monggo .. Josss


RE: Radio RCA - Barrezta - 11-06-2010

Kyonge tah atensi lewat kertas wis ora ungsum Ngguyu
gemiyen tah iya durung ana hengpon urung ana sms urung ana internet

nyong kelingan mbiyen ya pernah ngirim atensi maring radio utawa maring biduan2 sing njoget nang dangndutan kae lho Ngikik maning


RE: Radio RCA - tentara_langit - 11-06-2010

qeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqe
masih ungsum ka um barezt ..
neng radio raka .. sing neng slerok ..
coba bae keh donk lagi neng tegal .. ngrongokna radio raka jam 1nan ..
mesti ana .. kayane tah cuma radio raka tok sing masih mbudayakan atensi. .
PISSPISSPISS


RE: Radio RCA - ibnu19 - 12-06-2010

um tentara langit, dong pan mbales postingan nang nduwure persis, langsung bales bae trus klik posting balesan yak Josss