Forume Wong Tegal lan Sekitare
hotspot nang alun-alun slawi - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: hotspot nang alun-alun slawi (/showthread.php?tid=2819)

Pages: 1 2 3


hotspot nang alun-alun slawi - ibnu19 - 18-06-2010

mau awan (18/6/2010) nyong liwat alun alun slawi

eh jebule ana plang kayak kiye (Click to View)


mbokan pan pada njajal owh

aja takon cepet apa ora ya Palu2nan
nyong dewek ya urung njajal Ngikik maning




RE: hotspot nang alun-alun slawi - bennington - 18-06-2010

gambare abot nemen sung PISS


RE: hotspot nang alun-alun slawi - denbaguz - 18-06-2010

biasa owh ibnu..seadanya di aplod...mbokya di rezise sit....wkwkwkkw


RE: hotspot nang alun-alun slawi - auzhee - 18-06-2010

Wis awit akhir maret kang..
^ra
lat, akhir MEI
Nang koran juga ana britane (tp klalen koran apa Kapruk)
.
Tp lg kae ,
Nyg mring AAS (sdrunge mtu ng koran)
Kbeneran gawa laptop,
Kecandak ana sinyale GOOD
Namane HOTSPOT ALUN ALUN SLAWI
.
Tapi sayange..ana imbuhane
~Limited or no connectivity
arip piben kaya kue


RE: hotspot nang alun-alun slawi - didanendya - 19-06-2010

lagi dalam percobaan mbokan um,..

nang alun tegal ana ora ya???

males angger maring slawi kadoan,..

ngger neng umah ya bosen o laka sawangan
MedangMedangMedang ndisit


RE: hotspot nang alun-alun slawi - ibnu19 - 19-06-2010

tegal jare ana juga oh

balekota
dprd
unnes


RE: hotspot nang alun-alun slawi - Fudhail - 19-06-2010

Kuwi tulisane ora salah ?
HOTSPOT apa HOSTPOT, ora papa wis dong bener kabeh.
Hotspot ya pas nemen, masalahe gambar ning ngisore ana sing lagi HOT.


RE: hotspot nang alun-alun slawi - vinita_chandani - 19-06-2010

(19-06-2010, 01:15 AM)didanendya Wrote: lagi dalam percobaan mbokan um,..

nang alun tegal ana ora ya???

males angger maring slawi kadoan,..

ngger neng umah ya bosen o laka sawangan
MedangMedangMedang ndisit

neng alun" tegal lagi kae ana kaa um...cuma jarene lemot nemen....


RE: hotspot nang alun-alun slawi - imam jallankaki - 19-06-2010

(18-06-2010, 03:04 PM)bennington Wrote: gambare abot nemen sung PISS

lahh kwe modod anyar sa upload.uploade wqkqkqkwqwkwk Guling-Guling

yuhh ohh nu .. riting kanan .. kayong lawas kehh Es Teh


RE: hotspot nang alun-alun slawi - ibnu19 - 19-06-2010

Fudhail Wrote:Hotspot ya pas nemen, masalahe gambag ning ngisore ana sing lagi HOT

gambag sih apa??? gawe istilahe angel nemen Palu2nan