Forume Wong Tegal lan Sekitare
hotspot nang alun-alun slawi - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: hotspot nang alun-alun slawi (/showthread.php?tid=2819)

Pages: 1 2 3


RE: hotspot nang alun-alun slawi - Fudhail - 19-06-2010

gambag ya kiye, eh maap maksude gambar sing kiye
[Image: 15mjqzn.jpg]
Ibnu tak Balang Sendal kyeh...
Awas kowen!


RE: hotspot nang alun-alun slawi - cahcupu - 19-06-2010

lumayan miki njajal sekalian jalan2 pagi cool nemen ke arah utara radius'e kosi masjid apa kuwe lha arane qeqeqe


RE: hotspot nang alun-alun slawi - ibnu19 - 19-06-2010

sinyale lumayan adoh yah????


RE: hotspot nang alun-alun slawi - Rageh - 20-06-2010

iya.... gambar uploadane abot nemen.....

wah, slawi wis ana hostpot, gratis maning....

tapi cepet ora yah??

neng pemerintahan anggaran nggo hostpot kuwe pira ya? jangan2 larang nemen, tapi kualitase elek...


RE: hotspot nang alun-alun slawi - ddddnL - 20-06-2010

Wah ng AAT ana ora yah Ngikik
Rikues daptar tempat ng tegal sing ana hotsepote oh um Xixi


RE: hotspot nang alun-alun slawi - hitamputih - 20-06-2010

bukane ng AAT ana?
tp gemiyen sih,, mbuh nek saiki esih ana ora,,,

tempat sing wifi kebayakn foodcourt mall, ato cafe, tp cafe tegal baen aku ra apal Nyengir


RE: hotspot nang alun-alun slawi - ddddnL - 20-06-2010

Walah ng AAT wis ana?
Banter ora um? Xixi
Ng emol emol tah mesti anane kayane Mikir


RE: hotspot nang alun-alun slawi - bennington - 20-06-2010

aku ora due leptop....


ora bisa hospotaan..... ngosekngosekngosek


RE: hotspot nang alun-alun slawi - Dwi Murdiartono - 20-06-2010

ya sip,,patut dicoba gyeh,,langsung TKP ngger ana batir,,dewekan kayong kurang Josss
yuh diangkati ngerek
sing pan ngintil PM nyong


RE: hotspot nang alun-alun slawi - ddddnL - 20-06-2010

Aku ng tegal um, kayong adoh emen pan hotsepotan mrg slawi ndipit Ngikik