Forume Wong Tegal lan Sekitare
Info Kaos - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: Info Kaos (/showthread.php?tid=3121)

Pages: 1 2 3 4


Info Kaos - Ayunii - 07-07-2010

Assalamualaikum wr wb..


Akhirnya setelah sekian lama qta menanti (LebAy)
kaos kebanggan TCC wis rampung (kepRok2) Girang nemen
sing neng Tegal bisa njukut langsung neng Coklat Ponsel ngarepe alfamart Brug-Abang.. Ato sing pan nitip q ya bisa wis..
Sing pan dikirim mein alamat karo biaya transfer..
info lebih lanjut hubungi dokter.. Eh,denbagus maksude..
085642556677


oia,dong pan njukut kaos sms juga ben ora nunggu dong wonge laka.. Kaya nunggu biz... Xixi

ok,info nya cukup sekian, tararengkyu..
wassalamualaikum wr wb..


RE: Info Kaos - pulpenbiroe - 07-07-2010

Es Teh

kena nggo tujuh belasan karo nggo badanan

wingi makasih ya yun, wes ngateri kaose...kurang siji seh...ngko tak jukut dewek Murah senyum


RE: Info Kaos - cah_nglangsa - 07-07-2010

kpan ngadakna gawe kaos maning?? aku durung rasan geh.. ngosek


RE: Info Kaos - Ayunii - 07-07-2010

@mb pulpen,
ok wiz..
@nlangsa,
sms num hp kuwe mbokan nggawene luwih


RE: Info Kaos - cah_nglangsa - 07-07-2010

desain kaose sing ndi sih?? Maksude apa?


RE: Info Kaos - Ayunii - 07-07-2010

Sing forum ndopok.. http://tegalcyber.org/kaos-tegalcyber-t-2019.html


RE: Info Kaos - cah_nglangsa - 07-07-2010

Ooh.. enyong pengine sing Tulisane "TEGAL" sing warna putih kae loh.. esih ana? ning ana, di adol regame pira? ukurane M


RE: Info Kaos - Ayunii - 07-07-2010

Sing endi? Dudu sing kuwe? Mungkin kaos galgil..golet neng fb 'kaos galgil'


RE: Info Kaos - auzhee - 07-07-2010

;girangs: :girangs;
kaose kena nggo pitulasan kyeh
Guling-Guling


RE: Info Kaos - geni_liu - 07-07-2010

um warteg kapan balik tegale yah...

pan nitip jukutna kaos..ben ora usah transfer2 maning ora due duit..:(