Forume Wong Tegal lan Sekitare
SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMP/MTS (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Thread: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! (/showthread.php?tid=3129)

Pages: 1 2


SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - Cangkem Nyangar - 07-07-2010

yuh pada kumpul, pada kumpul.. ada-ade, kang mas2, mbak yu2, um2, tante2, bapak2, ibu2, kabeh sing pada ngaku alumni SMP 14.. nang kene kyeh wadahe..

angger laka sing mampir, berati nyong paling hebat kyeh.. satu2ne delegasi smp kiye sing bisa dadi anggota TCC.. sing dinyatakan ora picek teknologi.. Ngikik maning

perkenalkan : Adi Haryadi, kelas 1D, 2B, 3A. Lulus tahun 2001. Nyengir


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - kuncen_server - 07-07-2010

Nyong melu wis mewakili adine aku sing picek teknologi,,
Kayonge tah SMP 14 angkatan 96,,


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - Cangkem Nyangar - 08-07-2010

lha.. mas kuncen, nyong ora usah dikasihani.. Kejem ah..
dasar alumnine SMP 14 kayane ws pd sukses apa ya?? dadine ora sempet mbukani TCC, saking sibuke (Positip thinking).. Nyengir


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - batir moci - 22-07-2010

Hadir keh..... mas cangkem brt kakange aq, mung kacek sataun' aq lulus 02.. kebetulan aq jg admin ning >> http://www.facebook.com/group.php?gid=188380795365

kue arane ADI Haryadi apa Tri Yudi Ariyadi..???


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - Cangkem Nyangar - 22-07-2010

ADI HARYADI oo.. jamane aku sg aran Adi Haryadi ya ana loro,, (nama pasaran jebule Ngikik maning), tp enyong adi sing 1D, 2B, 3A.

kapan reuni akbar?? gelar nang Balai sarbini ya kena owh.. Xixi


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - batir moci - 22-07-2010

owh...... ora kenal, xixixixi PISS

reuni ning balai sarbini..... ???? angel2 temen, cukup ning GOR, lha ngko ngundang Presiden ana apa


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - Cangkem Nyangar - 22-07-2010

ente sih aran asline sapa "batir Moci" ??
aja ngundang presiden lah,, mending ngundang jaran lumpingan mbuapa owh.. Guling-Guling


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - batir moci - 22-07-2010

aran asline tah M.Nurdiansyah ngundange " yayan "
ya bener...ngundang jaran lumping karo ronggeng *sensor* se'mati'ne


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - boperkids - 18-11-2010

(07-07-2010, 05:04 PM)kuncen_server Wrote: Nyong melu wis mewakili adine aku sing picek teknologi,,
Kayonge tah SMP 14 angkatan 96,,


Luluse tahun 96 ngonong kang..???
enyong mlebu tahun 94 luluse 97, ana sing seangkatan karo yanu belih..??
Nyengir


RE: SMP Negeri 14 Tegal, Ngacung..!!! - Cangkem Nyangar - 18-11-2010

izh.. sing mlebu daning isine angkatan Veteran kabeh... Xixi
aku jamane Pak Muharso dadi Kpala sekolane..

Sundul maning yuh... Nginung