Forume Wong Tegal lan Sekitare
[DODOL] KREDITAN-HP [UPDATE PRICE LIST] - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [DODOL] KREDITAN-HP [UPDATE PRICE LIST] (/showthread.php?tid=3207)

Pages: 1 2 3


[DODOL] KREDITAN-HP [UPDATE PRICE LIST] - Cangkem Nyangar - 12-07-2010

KREDIT HAND PHONE (HP) KHUSUS WILAYAH TEGAL DAN SEKITARNYA

- SYARAT MUDAH

- PROSES CEPAT

- GARANSI OKE

- HP BARU ATAU SECOND

- SETORAN DIJEMPUT





RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - ibnu19 - 12-07-2010

bunga ne pimen???apa mung diluwihi pirangatus sewu tok ya???
marani umahe AD'HA SANI bisa???


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - Cangkem Nyangar - 12-07-2010

sing nyong ngarti ana bungane, tp lumayan sitik. nasabahe wis akeh mas, aku cuma pengen mbantu marketna sahang. jelase bisa hubungi Ad'ha Sani (Sahange aku) nang umahe bae ya kena...


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - ibnu19 - 12-07-2010

Josss mengko kapan-kapan melu ngileng ah

umahe esih selarik dalane karo aku ikian Ngikik maning


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - Cangkem Nyangar - 12-07-2010

Sip.. ditunggu ya mas.. girang


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - kanghafidz - 12-07-2010

assalamu'alaikum

maap kieh, kayane aku kenal karo nama Adha Sani
moga2 ora salah, mbien adha sani neng karanganyar orA??
kenall karo kanghafidz alias Hafidz karanganyar ora ya ?

nek iso aku bisa oh kredit Hp sing radan canggih ..... ???


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - bennington - 13-07-2010

um tolong dalahi list harga karo stok endah bisa ngileng2 disit Nyengir

PISS


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - Cangkem Nyangar - 13-07-2010

(12-07-2010, 06:33 PM)Cangkem Nyangar Wrote: sing nyong ngarti ana bungane, tp lumayan sitik.

Ralat: arane dudu bunga, tapi keuntungan. Nyengir. angger bunga kesane madan nyrempet haram. TKS. PISS


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - Cangkem Nyangar - 13-07-2010

(12-07-2010, 11:11 PM)kanghafidz Wrote: assalamu'alaikum

maap kieh, kayane aku kenal karo nama Adha Sani
moga2 ora salah, mbien adha sani neng karanganyar orA??
kenall karo kanghafidz alias Hafidz karanganyar ora ya ?

nek iso aku bisa oh kredit Hp sing radan canggih ..... ???

Wa'alaykumussalam,
Anda Benul sodara Hafid,, enyong adine, Adi (kancane Devi). bisa owh, kredit HP sing canggih ya bisa, sing seken ya bisa.. Hubungi sahange nyong bae, juragane sih.. (seki ngendi kang? Nikah ora undang2 kyeh.. olih wong ndi?) Nyengir

(12-07-2010, 11:11 PM)bennington Wrote: um tolong dalahi list harga karo stok endah bisa ngileng2 disit

Insha Allah bisa dipenuhi kabeh, angger emang stoke ana. tp masukan sing apik, ngko tak coba gawe list hargane wis.. plis wait.. Kalem


RE: [DODOL] KREDITAN-HP / Ponsel - Poci - 13-07-2010

um pan takon...
angger kisaran hapene regane 3 jutanan angsurane pira perbulan?
trus jangka waktune?