Forume Wong Tegal lan Sekitare
SMP Ihsaniyah Tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMP/MTS (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Thread: SMP Ihsaniyah Tegal (/showthread.php?tid=3238)



SMP Ihsaniyah Tegal - yanuar_juve - 13-07-2010

assalamu'alaikum
yuh jakwir-jakwir sing mantan smp ihsaniyah absen neng kene PISS

mulai ak ndisit y
nama : eko auli yanuar, lulusan : 1999/2000
aja klalen ngejaki sing liyane yEs Teh

wassalam



RE: SMP Ihsaniyah Tegal - mbuhbae - 17-07-2010

tak batiri mas Eko,
Enyong Abdul Hayyi lulusan 1995/1996 http://www.tegalcyber.org/images/smilies/esteh1.gif


RE: SMP Ihsaniyah Tegal - jakwircetem - 23-07-2010

boy kancane eko..
hehehe... Es Teh


mas hayyi saiki kerja ng ndi mas?


RE: SMP Ihsaniyah Tegal - yanuar_juve - 24-07-2010

kiye koen boy??? qeqeqe