Forume Wong Tegal lan Sekitare
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare (/showthread.php?tid=3277)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - Ayunii - 17-07-2010

Smp1 tegal dong kemah neng sekolah ana 1kelas perek mushola mesti dipalu nggo papan.. Dimein sajen..

neng Pwk kardinah km.6 jare kanca ibuku sing kerja neng kno ana genderuwone...


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - batir moci - 17-07-2010

SMP 1 ya lumayan....niNg LAB.IPA jare sering nggo dolanan bangsane makhluk..... maklum bae sih ya...bekas penjara belanda
trus ana gong sing kadan2 moni ewek owhya...??


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - Man Sukrad - 17-07-2010

(16-07-2010, 10:39 PM)Poci Wrote: paling angker jare nyong nang desa demangharjo,pereke pabrik caos sinar agung . .
wkwkwkwkwk

Kayong tau weruh yakin :ngakak?

Enyong ora melu2 lah Ngacir


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - Poci - 17-07-2010

nang kono setane bisa nglayab awan² loh...Guling-Guling
bisa internetan malah....qeqeqe


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - Ayunii - 17-07-2010

Kolor ijo papoc? Xixi

ati2 donge dong mana yah...


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - Barrezta - 17-07-2010

si poci buta hurup apa pimen yah...
modod ka ngawur... waca ndisit kae judul topike,, tempat2 angker ning KOTA TEGAL qeqeqe nyong jelas2 umahe neng desa demangharjo kecamatan warurejo RT 03/01 Kabupaten Tegal 52183 Jawa Tengah Ngguyu
sekola SD bae ndisit mana ci Guling-Guling

kuliah tp buta hurup Guling-Guling
brati umae koen kweh sing angker, belize neng padon2 akeh mesti qeqeqe


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - warteg - 17-07-2010

ketemu makhluk alus bangsa kuntulunak ning jembatan letter S sadurunge GUCI,malem jumat kliwon mbiyen....



jare ning kono angker Nutupi Rai


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - lemud_ndableg - 18-07-2010

ie curhat pa pan meden medeni wong cih um??
sing medeni kue nang kebon pring um, peteng ndedet..
Xixi


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - ddddnL - 18-07-2010

Aku sering d weruhi kaya kuwe tapi jarak adoh
Sing paling perek ya ng umah e dewek, ng umah k 2 pocong e mlaku ng samping e aku persis karo ng umah pertamax wadon rambut dawa mlaku alon" ng ngarepe aku persis Ngacir


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - Kaito_Kid - 18-07-2010

smp1 terus gereja sing neng mejasem kuburan clered apa maning yah Ngukuri batuk