Forume Wong Tegal lan Sekitare
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare (/showthread.php?tid=3277)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - masindra - 18-07-2010

sung lek??medheni nemen ah....

serem boy............


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - fisuharoh - 19-07-2010

(18-07-2010, 11:08 PM)Kaito_Kid Wrote: smp1 terus gereja sing neng mejasem kuburan clered apa maning yah Ngukuri batuk

kuburan cleret tah wes ora medeni lah.... wes padang soale...mbien lagi wit ringine durung ditegor tah....ngo panggone siluman kingkong, akeh sing weruh jare....lg thn 90'an pocong sering nongol......


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - ddddnL - 19-07-2010

@umndra
iya um, wingi: pas kancane aku nginep ana sing weruh penampakan juga, umahe aku emang medeni Ngacir


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - Cangkem Nyangar - 19-07-2010

maca thread kiye, dadi kelingan gosip RUKUH MABUR sing heboh taun 90-an. critane pime sih? versine beda2.. jajal ana sing kelingan ora? Ngikik maning


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - aldin cah flash - 23-07-2010

(18-07-2010, 07:11 AM)ddddnL Wrote: Aku sering d weruhi kaya kuwe tapi jarak adoh
Sing paling perek ya ng umah e dewek, ng umah k 2 pocong e mlaku ng samping e aku persis karo ng umah pertamax wadon rambut dawa mlaku alon" ng ngarepe aku persis Ngacir
poconge ebat men ah bsa mlaku . .Guling-Guling

dong skolah sing medeni ea smp 2 oh . bekas kuburan . lemari sing isine balung balung wong landa megin utuh kweh . dsmpen nang gudang dadine angker . trus nang lpngan mburi ana wit nang pojok . angker . . saben jumat kliwon jere disajeni . . emang si wes akeh pnampakan . mkane saben esuk tadarusan kbeh . .


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - myBenihime - 05-08-2010

yen pengalaman e q sering e yen tengah bengi ana suara, kyk suara jasak/jok e aq sing ngundang2 tp barang ta semauri ora dijawab maning Nutupi Rai :-SS , kwe sering nemen awit aq smp - sma tp saiki sih kayong jarang Ngikik semoga aja diweruh i akh medeni Kamehame

trus lagi nginep perdana neng markas TCC (sadurung e markas dibuka untuk umum, ana uji nyali ndisit, nggo memastikan next nginepers ora was2 yen nginep ng kono) ya prnh krungu wesi glotakan, suara wesi tiba, ya pokok e gemlotak lahh, tp jare sing ndue omah, itong, akhh ora papa dudu apa2 ka, Ngikik apa maning yen manjat lantai 2, mesti dijamin mrinding wis ana sing nga-we-awe mesti Ngikik maning


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - jablud - 05-08-2010

(05-08-2010, 12:29 AM)myBenihime Wrote: yen pengalaman e q sering e yen tengah bengi ana suara, kyk suara jasak/jok e aq sing ngundang2 tp barang ta semauri ora dijawab maning Nutupi Rai :-SS , kwe sering nemen awit aq smp - sma tp saiki sih kayong jarang Ngikik semoga aja diweruh i akh medeni Kamehame

trus lagi nginep perdana neng markas TCC (sadurung e markas dibuka untuk umum, ana uji nyali ndisit, nggo memastikan next nginepers ora was2 yen nginep ng kono) ya prnh krungu wesi glotakan, suara wesi tiba, ya pokok e gemlotak lahh, tp jare sing ndue omah, itong, akhh ora papa dudu apa2 ka, Ngikik apa maning yen manjat lantai 2, mesti dijamin mrinding wis ana sing nga-we-awe mesti Ngikik maning

bener kuwe.. wingi neg markas TCC ya ngledek nemen kae sing tempas mushola mburi... tak deleng ka lampu bisa mati murub mati murub kaya ana sing dolanan saklar lampu (lampune ora rusak) kayane tah umahe itong katone sepi jebule rame sung he he..tapi ora papa wis ndeya lawas ora ditekani tamu dadine njaluk perhatian sing sering neng markas ya aja pada nakal pada bae manggon yak Xixi


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - wadukepor - 05-08-2010

sing medeni nggone gereja, nyong wis tau nggrusak+pan tampol angkot nang kono. wis direm tetep bhae pite mlaku. tibane ngarep brug cilik sing nang pas tikungan PERSIS. jare yen bengi ana kuntilatos sing njagong nang brug e Nutupi Rai ..

anjog saiki yen pan liwat Amin ndipit..

trus kae o mburune umahku. KALI JENGGOD.
mantap kwe, kwe wis d akui dunia kweh. ana istanane. kancane aku wis tau ndeleng kreta kencana murub2,.sing nyetir laka ndase.. Nutupi Rai

oya, ak pan takon. POCONG IRENG KWE PIBE SIH ? Mikir


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - Okky_hatake - 05-08-2010

laka photone c ?????? gadine aq ra wedi.....qeqeqe


RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - banoth - 05-08-2010

Wah
jebulnya nang tegal ya serem ya Rambo
umae mane nyong be lumayan akeh penampakane(tapi mien,saiki tah ora)
jamane nyong um 4-5thnan,ngarep umahe nyong ana jambu air,tapi rasane jambune asrep kadang mambu amis malah Kapruk ning bar magrib,nang jambune ana tlapakan full getih,tapi sing weruh nyong tok,tapi bar di tegor wit jambune tangane ngilang
sing horor ya kamare nyong,kwe bekas kamare sahang wadon,nang kamar kwe ana bekas taroke sahang ,sing wujude ndas-weteng wujud wong trus sikile jaran. Sampe taun 99nan kadang esi ngaton