Forume Wong Tegal lan Sekitare
pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas (/showthread.php?tid=3302)

Pages: 1 2


pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - enyang - 16-07-2010

ya sekedar pengin share bae,,

awit biyen pelayanan keshatan mesti mung posyandu sing gratis,,imunisasi,,,sing nyangkut untu2 laka


kiye si usul bae ben di adakna pemeriksaan gigi gratis saben enem wulan sepisan neng puskesmas,,,dadine masyarakat tegal untune bersih2 owh,,,


dadine wong tegal selain ora picek teknologi untune yang meling2 owh hehehehehehehe

[Image: good-teeth.jpg]


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - kuncen_server - 17-07-2010

Untu ne putih nemen,,
tak deleng neng njero cangkeme nyong isine gudeel thok Isin nemen Ngikik maning


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - ibnu19 - 18-07-2010

pemeriksaan gigi gratis kayane angel yah
apa gara-gara urung tau ana berita tentang wong mati gara-gara lara untu yah? Ngikik maning


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - Dwi Murdiartono - 19-07-2010

kiye beneran ora? maksude beneran nambani ne ora? Mikir
soale untune nyong lagi bermasalah kiyeh,ngko dicabut kabeh sidane Ngikik maning


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - devicaholic - 19-07-2010

Bermasalah piben iz dwi? Ndang diperiksakna...Untu kuwe nyalur maring saraf juga lho....Kudu concern...


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - Cangkem Nyangar - 19-07-2010

angger nambal untu sing bolong sih gratis ora?? enyong pan nambal keh,.. mbokan jebule sing gratis cuma priksane tok. perlakuane tah mbayar.. Ngikik maning


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - JedoL - 19-07-2010

cangkem nyangar keh untune di beresi eben ngger nyangar abab e ora mambu,,,
wkwkkw...

temenan gratis ora kuweh???


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - Cangkem Nyangar - 19-07-2010

iya owh, um jedol.. mumpung ana sg gratisan.. Xixi


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - JedoL - 19-07-2010

oia,,kuwe ana syarat2 e apa pimen??
kudu ana kTP apa pibe??

@cangkep,,,deleng o0o,,,untune be laka sing nang ngarep.... Guling-Guling


RE: pemeriksaan gigi gratis neng puskesmas - ibnu19 - 19-07-2010

trit kiye kuwe nembe usulan tok jon Palu2nan