Forume Wong Tegal lan Sekitare
Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Dalam Karya (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=105)
+---- Forum: Karya Gambar (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Thread: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) (/showthread.php?tid=3492)

Pages: 1 2 3 4


Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - lemud_ndableg - 23-07-2010

SASUKE nang Pilem Doraemon. .
Eh nang Pilm Naruto dink..
PISS (Click to View)


DIJIMON FILM JAMAN SD kyehhh.. (Click to View)



RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - mahar_6743 - 23-07-2010

mantep iz.. tapi kudune di mein spoiler nya gambar2 e,,,, Es Teh


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - lemud_ndableg - 24-07-2010

CARANE PIBEN um??? Q ra ngerti cara ben ana spoilere... yen ngiler tah wis bisa...PISS


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - JedoL - 24-07-2010

warai spoiler kweh ang...
ndeleng nang cara2 ne o0o kang lemud....


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - Cangkem Nyangar - 24-07-2010

bisa kaya gambar sing slokan di dol nang aromanis, sing digosok nganggo duit kricikan.. ebat ah,, Beres Jon!


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - lemud_ndableg - 24-07-2010

wahahaha... mbokan ana sing bisa gawe komik, warai owh.. gawe komik bahasa tegalan mbuapa.. PISS


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - mahar_6743 - 24-07-2010

ketik kaya kie

[ spoiler ] link gambare [/spoiler ]
^ ^ ^
^ ^ ^
kue spasi2 ne di ilangna yaw..


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - JedoL - 24-07-2010

hahha....
iya kuwe lemud beneri sit o0o,.,di spoiler,,kuwe wes diwarai maang ya...


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - lemud_ndableg - 24-07-2010

kye um jedol senengane ngoment tanpa memberi Klepon ah... kbiasaan yg buruk..PISS


RE: Gambar Tangan Dewek... ( Kimos Jepang ) - Akbar_F2B - 25-07-2010

gaul aah... Fantastic

gawe gambar sg akeh kang terus di doli neng bocah2 SD, kan lumayan ooh,
ya itung2 kerja sambilan lah Ngikik maning