Forume Wong Tegal lan Sekitare
nggoleti SDRAM - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=20)
+----- Thread: nggoleti SDRAM (/showthread.php?tid=3522)



nggoleti SDRAM - bonang - 24-07-2010

sedulur mbokan ana sing due SDRAM seken layak pake nganggur, piben yen tak gentini yanu???
128MB, 256MB apa seanane wis.......
memang jadul di goleti angel !!!!!


RE: nggoleti - ibnu19 - 25-07-2010

tak pindah mene ya um
aja kelangan