Forume Wong Tegal lan Sekitare
Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) (/showthread.php?tid=3838)

Pages: 1 2


Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - ibnu19 - 08-08-2010

delat maning bulan puasa
mbokan ana sing pengen weruh jadwal imsakiyah
sumber sing Kementerian Agama Kanwil Jateng

[Image: 8156imsakiyah.jpg]




bisa dideleng juga nang brosur obat maag, multivitamin, suplemen makanan, rokok ato edaran resmi Kementerian Agama Kota/Kabupaten


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - Okky_hatake - 08-08-2010

good job um....Beres Jon! Beres Jon!


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - ariy - 09-08-2010

Inpo bagus
Medang ndisit


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - auzhee - 09-08-2010

gambar sing gede maning ana um?
kena di print kyeh Es Teh


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - Man Sukrad - 09-08-2010

Aja klalen, Tegal +5 MENIT Es Teh


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - auzhee - 09-08-2010

ngko nuruti jam kue owa ditambah 5 menit Xixi
Buka ndisitan Guling-Guling


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - ibnu19 - 09-08-2010

angger khilaf ya ora papa
puasane sah Ngikik maning


ngerek


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - kunto - 09-08-2010

sidane puasa tanggal pira si kang??ana sing moni tanggal 10,11 malah tanggal 9 kiye wis ana kweh sing mulai puasa Bingung Kyeh


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - ibnu19 - 09-08-2010

melu pemerintah bae
wis ana sing tanggung jawab ikian
ora usah nganeh-anehi lah

Josss


RE: Marhaban Ya Ramdhan (Imsakiyah) - kiezie - 10-08-2010

(08-08-2010, 11:54 PM)Okky_hatake Wrote: good job um....Beres Jon! Beres Jon!

okelah kalo begitu....