Forume Wong Tegal lan Sekitare
SMP N 1 Tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMP/MTS (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Thread: SMP N 1 Tegal (/showthread.php?tid=384)

Pages: 1 2 3 4 5


SMP N 1 Tegal - kuncen_server - 14-02-2010

Palu2nan
SMP N 1 Tegal
Pada maring endi kiyeh???Tulung
kiye SMP liyane wis pada nongol Hei
sing ngrasa alumni atawa sing esih sekolah neng SMP 1 Tegal mlebu lhen,,
yen ora gelem mlebu ngko tak Cokot ngkoohh
tak enteni kowen2 kabeh,,,Es Teh
wokkkeeehhhh,,,!!!!


RE: SMP N 1 Tegal - Barrezta - 14-02-2010

beres ah si um-e...
nyonk asline smp 1 um tapi kabupaten Guling-Guling

melu nganjatna bae wis Ngikik


RE: SMP N 1 Tegal - Ayunii - 16-02-2010

ALooooooooow...... aku alumnus smp1 th 07 ya? skrg sma kelas3 di sma1tegal.. salam kenal...


RE: SMP N 1 Tegal - sicupu - 16-02-2010

melu numpang absent ning smp1 Nyengir
jarene saiki luwih apik saka smp 2? saiki piye kabare?


RE: SMP N 1 Tegal - Ayunii - 23-02-2010

(16-02-2010, 04:38 PM)sicupu Wrote: melu numpang absent ning smp1 Nyengir
jarene saiki luwih apik saka smp 2? saiki piye kabare?

Pko.e bgus skrg. .


RE: SMP N 1 Tegal - kuncen_server - 26-02-2010

(23-02-2010, 04:15 PM)Ayunii Wrote:
(16-02-2010, 04:38 PM)sicupu Wrote: melu numpang absent ning smp1 Nyengir
jarene saiki luwih apik saka smp 2? saiki piye kabare?

Pko.e bgus skrg. .

Ayunii,
Kancane kon pada melebu kabeh neng kene ya,,
endah rame.
gelem ya,,???


RE: SMP N 1 Tegal - Ayunii - 13-03-2010

kancane um, laka sing seneng suwe2 nge neet..

wis pada tak tuduhi ya tetep pada ora ngerti..

zzzzzzz


RE: SMP N 1 Tegal - Arfan Sandy - 13-03-2010

Tenang bae kang, kye Enyong Arfan Sandy siap nemen ngancani NT Jon . . . Alumni SMP N 1 Tegal angkatane 2000/2001. Mudah2an ra ketauaan yo . . . hehehe


RE: SMP N 1 Tegal - wongdemangaran - 13-03-2010

iya payah kyeh...daning thread smp 1 esih sitik nemen postingane... aja kalah ah karo smp-smp liyane...

salam kenal ndisit wis....aku alumni smp 1... tua nemen... 10an tahun silam.. Nyengir
(1997 - 2000)...

nggo sing esih pada sekolah/kuliah...sing sregep baen wis ya.. .aja dolanan terus.. hahaha... Ngacir


RE: SMP N 1 Tegal - saptori - 14-03-2010

(13-03-2010, 07:01 PM)wongdemangaran Wrote: iya payah kyeh...daning thread smp 1 esih sitik nemen postingane... aja kalah ah karo smp-smp liyane...

salam kenal ndisit wis....aku alumni smp 1... tua nemen... 10an tahun silam.. Nyengir
(1997 - 2000)...

nggo sing esih pada sekolah/kuliah...sing sregep baen wis ya.. .aja dolanan terus.. hahaha... Ngacir

Josss knalna jon... aq angkatane pada bae karo wongdemangaran 97-00 :joss"
tua nemen yah :hammer: