Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos tegal cyber session 2 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos tegal cyber session 2 (/showthread.php?tid=402)

Pages: 1 2 3 4


kaos tegal cyber session 2 - laksonoadi - 15-02-2010

Sutimin, Sudarmo, modod karo penasehat lan rakyat TCC kabeh sing berbahagia...

pesenan kaos TCC sing pertama mbengi wis ditutup,,
mbokan pan ana sing ngide go sing ke loro yuh...

go lumayanan...
biasa owh.. konsep kaos... karo warna owh...

ayooo....
di lebokna neng kene usul dan ide sing liyane...


RE: kaos tegal cyber session 2 - Barrezta - 15-02-2010

melasi um jablud...yah Ngikik

tapi mesti bangga sung hasil karyane dinggo wong akeh um kalem bae...:cool:

nyonk pengin njajal ndesain kaos sih tp ngko bae lah...monggo sing liyane unjuk untu lah Guling-Guling


RE: kaos tegal cyber session 2 - laksonoadi - 15-02-2010

seka fesbuk,,
wingi akeh ahwat sing pada pan pesen...
tapi barang ndeleng tulisan ndopok,,
mundur diri...

jare pimen ngonong...
ya akhire tak kongkon meng kaos session2...

trus juga akeh sing ngomong warna ireng maning daning...
pengin sing warna putih jare...


RE: kaos tegal cyber session 2 - Jaka Tarub - 15-02-2010

kaos session2 ocre juga, tp kabar nggawe stiker primen? lanjut apa ora Medang


RE: kaos tegal cyber session 2 - Barrezta - 15-02-2010

ya kuwe bisa didadikna masukan...
misale ngko gel 2 sing pesen akeh kan bisa diklasifikasikna maning type-ne

mungkin ana sing lengen dawa, ganti warna, modifikasi desain dll..

pancing bae kon pada mene trus kon mein idene :cool:


RE: kaos tegal cyber session 2 - OmSani - 15-02-2010

pibe dong gawene hoodie apa sweater...
dadi bisa pada pesen kabeh...krna jelas lengen dawa....
dong warna golet sing cerah...aja cuma ireng n putih..


RE: kaos tegal cyber session 2 - Barrezta - 15-02-2010

adonk jaket tah mengko ndisit o san...
jangka menengah bae kuwe...
sing penting ana seragam ndisit nggo id :cool:


RE: kaos tegal cyber session 2 - masindra - 15-02-2010

Soalen wonge ireng2 um..
emen kathon putih... Guling-Guling


RE: kaos tegal cyber session 2 - Barrezta - 15-02-2010

^^
Guling-Guling Ngguyu


RE: kaos tegal cyber session 2 - a1-bledhoz - 15-02-2010

jare nyong tah ben sesi siji bar ndisit, aja keburu napsu nggawe maning...
melas sesi siji...