Forume Wong Tegal lan Sekitare
takon komunitas dancer/ B-boy - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Cyber Cipok (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Komunitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=193)
+---- Thread: takon komunitas dancer/ B-boy (/showthread.php?tid=4267)

Pages: 1 2


takon komunitas dancer/ B-boy - ain fahmi - 30-08-2010

sisan belajar gawe dopokan keh....(pertama kali,,,semoga ora salah kamar)
PISS


Mau bar buka bareng karo kanca2 dancer+B-boy bandung...dadi mikir....

apa kabar karo dancer2+B-boy nang tegal yah???
ana ora komunitase kira2???yen ana nang ndi trus aktif ora???
mbokan ana sing ngarti infone ya....

aku asline ya dudu dancer handal,tapi seneng belajar dance lan melu2 komunitase walaupun yen kongkon dance ya peta ora (sing penting gerak)Nyengir
sayang nemen yen nang tegal ora dikembangna...jarene tegal keminclong moncer kotane....bakal luwih moncer yen ana dancer2 hebat asline...
dadine yen pas aku balik tegal sue ora ngrasa bersalah nemen karna ora latian dance sebab ana komunitase nang tegal sing bisa nggo ngobati kangen...
tulung ya mbokan ana sing ngerti infone....moga2 bisa olih manfaat nemu informasi sing aku butuhna lewat TCC


sekian....trimakasih,,,matur suwun,,,hatur thank you....
Salam sayang


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - Barrezta - 30-08-2010

sangertine nyong rata2 komunitas neng Tegal ya ngumpule neng Alun-alun lan sekitare adong malem minggu mbuh libur, njajal bae ngluyur mono dong waktu2 kuwe nang kono akeh komunitas sing ngumpul, nyong seringe sih weruh komunitas motor trus punk trus skateboard

semono infone


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - Okky_hatake - 30-08-2010

Angger komunitas dance aq ra ngrti mba. .tapi bsane nduwure aq anjoke motor ya ? ? Ngikik maning loken komunitas dance kumpule ng alun2 ? ? ng sanggar beleh ? ?


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - Ayunii - 30-08-2010

Wow,dancer ah mb ain.. Aku ya dancer,virtual dancer tapiken.. qeqeqe
Hmm,,dong neng Tegal q ora ngerti mba.. Paling ngertine sing snenge ngedance pump..


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - auzhee - 30-08-2010

betul kata ayuni
ana b boy nang kene tapi b boy virtual
dance anng nduwure mesin Pump

dong ana komunitas street'e paling mbeke ana komunitas skater


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - g9090me - 30-08-2010

biasane nang sekolah2 sma ana ekskul dance kang..
seinget nang sma ku mbiyen ana..


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - ain fahmi - 30-08-2010

Diposting daning Okky_hatake - Dina kiye 12:38 AM
Angger komunitas dance aq ra ngrti mba. .tapi bsane nduwure aq anjoke motor ya ? ? Ngikik maning loken komunitas dance kumpule ng alun2 ? ? ng sanggar beleh ? ?

iya ya kky bisane dadi komunitas motor anjoge....qeqeqe

tapi suwun kabeh sing wis komen...

emang neng tegal laka sing gawe sanggar dance ya???(khusus dance dudu campur aerobic)

Ayuni: mang biasa latian neng ndi yun???sekolah???
(dance pump?)mungkin maksud ayuni pompom dance dudu???

Auzhee: B boy virtual yen pada latian neng ndi kang???

Ggogome:mang miyen sekolahe neng ndi sing ana ekskul dance??? ekskul resmi sekolah apa bocah2 independent neng sekolah sing pada gawe???


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - mahar_6743 - 30-08-2010

ana kyeh, arane BDD

(dancer e smansa gal) hahaha


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - Ayunii - 30-08-2010

Pompom boy tah kuwe oh cheerleader lanang beleh?
angger aku,virtual dance.. Nge.dance neng dunia maya.. Dolanan gem onlen ayodance.. Dong pump kuwe sing neng game neng mol2 kuwe loh sing njejeg2 pump Guling-Guling


RE: takon komunitas dancer/ B-boy - auzhee - 31-08-2010

nang PM um.. ana lante 3