Forume Wong Tegal lan Sekitare
FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal (/showthread.php?tid=427)

Pages: 1 2 3 4


FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - Jaka Tarub - 18-02-2010

kayane asyik banget yah, yen neng alun2 tegal ana hotspot gratis, biar masyarakat tegal pada melek teknologi lan ora ketinggalan informasi, pada setuja apa ora kyeh Medang


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - myBenihime - 18-02-2010

jare2 ne sih lagi mbien aq nembe lulus sma ana wacana hotspot gratis ng sekitar alun2 tp ya mbuh, maceme tah hanya sekedar wacana owhh, apa karena konkret na ne mbutuhna duit akeh ya aq ra ngerti, tp sing penting sih yen ana hotspot gratis ya aku melu seneng lah n melu nimbrung owhh Ngguyu


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - masindra - 18-02-2010

Angger hotspot wis ana ning alun2 bisa ikut mensukseskan muktamar TCC sing pertama owh... Ngikik


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - mahar_6743 - 18-02-2010

teenan ana??? wow.. isa dolanan kapal2an karo dolanan hotspot.... Isin nemen


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - denbaguz - 18-02-2010

lah wes ana um....ws akeh owh bocah2 pada ting klekar dolanan laptop ng nagrepe balaikota


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - myBenihime - 18-02-2010

ws ana yahh .Ngguyu . mantep brarti owhh ... bsa langsung upload2 foto kyeh yen muktamar e ato mungkin streaming bae owhh


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - sicupu - 18-02-2010

(18-02-2010, 04:12 PM)denbaguz Wrote: lah wes ana um....ws akeh owh bocah2 pada ting klekar dolanan laptop ng nagrepe balaikota

nang alun-alun sebelah endine om? hotspote umum apa pemkot om?


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - vinita_chandani - 18-02-2010

wiwiwiiww
beneran ada di depan balkot nek nda salahh

tapiiiiiiii

konon katanya lemot sekali pake banget bangettt


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - jabrik - 26-02-2010

ana loro..hotspot pas nang gerbang balekota karo nang startone.....yen sing nang gerbang bale kota dakone pemda..free tapi lemot temen...ari startone juga free..radan kenceng


RE: FREE HOTSPOT di Alun-Alun Tegal - Jaka Tarub - 26-02-2010

matur nuwun kang jabrik infone, bermanfaat bngt kyeh nggo anggota TCC Medang