Forume Wong Tegal lan Sekitare
TRAGEDI DARI MOTO2 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Hobi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Forum: Olahraga (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: TRAGEDI DARI MOTO2 (/showthread.php?tid=4401)

Pages: 1 2


TRAGEDI DARI MOTO2 - Man Sukrad - 06-09-2010

Wingi pada nonton balapan motor nang Trans3+4 ora?
wingi ana kecelakaan sing n ggawe pembalape nganti tewas. Sawise Daijiro Kato, Norifumi Abe, saiki Shoya Tomizawa.
ben luwih jelas pimen kedahsyatane monggo dideleng dewek video ne

http://www.youtube.com/watch?v=xUhITNMjWzc&feature=related


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - Okky_hatake - 06-09-2010

edan ah. . bsa kya kue ya. . Josss


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - g9090me - 06-09-2010

bisane sing meninggal pembalap jepang kabeh ya kang?


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - ibnu19 - 06-09-2010

digawe mentale maring njabane trek tah esih bisa slamet yah??
kuwe nganti kegiles ban sih pimen kuwe Ora Olih


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - ImaniMbe007 - 06-09-2010

Astaghfirullah!! Syok nemen
ndase lgsg kelindes ping loro pime ra modar??
ckckck parah nemen sung Syok nemen


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - masindra - 07-09-2010

Videone wis dibusek seka yutub kuwe krad.. wingi2 ya wis ngileng cuplikane.. ngeri nemen ah... digiles motor dengan kecepatan tinggi.. pan ora modar pimen.. dramatis nemen sung lagi digawa nganggo tandu maring RS tapi egin nganggo klambi perang..

:turutberduka:


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - Elank - 03-12-2010

innalillahi Kaget sung!
bener2 bahaya sing arane balapan


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - Cj selly - 03-12-2010

kwe alm. shoya dong digiles wetenge pimen yah .
nyong dong prtama krungu li langsung ndeleng yutub be kayong enek dewek .


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - leo_quers - 03-12-2010

duuhh,,telat kyeh videone wis laka,,pdhal aku pengin ngileng hiz,,,y wis di Nutup dopokan bae....(wis ditutup daning 'yu tub ngosek)


RE: TRAGEDI DARI MOTO2 - auzhee - 03-12-2010

wah dopokan lawas nyumul ngerek