Forume Wong Tegal lan Sekitare
Header Anyar TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+---- Forum: Rilis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=133)
+---- Thread: Header Anyar TCC (/showthread.php?tid=4471)

Pages: 1 2


Header Anyar TCC - tkid - 09-09-2010

Nggo nyambut Idul Fitri 1431 H sekaligus merealisasikan masukan-masukan sing user kabeh.
Dina kiye di rilis header e Forum TCC tercintah..

Monggo ditunggu tanggepane. Aja klalen di isi Polling e ya..

Klepon nggo sudarmo karo sutimin sing wis kerja keras ngadepi hal-hal gaib berkenaan karo header TCC kiye. Guling-Guling

Es Teh


RE: Header Anyar TCC - akhdaafif - 09-09-2010

sedurunge pengen ngaturaken matur nuwun sing akeh nggo darmono, min hime, barrezt, karo tkid sing wis ngoprek kesel2 nggo header anyar TCC

nyumbang saran, kae tulisan link pertama ning nduwur ora dadi sebaris ya? malah dadi rong baris, kedawan kang


RE: Header Anyar TCC - tkid - 09-09-2010

asline wis sebari min ap.

mbuh karena perkara gaib apa bisa dadi rong baris maning.

urusan sing gaib2 kaya kiye nyong nyerahna maring darmono karo min be bae.
ahli ilmu gaib. Guling-Guling


RE: Header Anyar TCC - mahar_6743 - 09-09-2010

mantep!!! kae ana tulisan forume wong tegal lan sekitare tapi ora ke design yaw?


RE: Header Anyar TCC - Pro_T_Lon - 09-09-2010

mantap ah... Nyonk ora ngerti apa2... Weee

kae menu nang nduwur bener? ora kakean? ganing isine sub forum kabeh dudu menu utama? kaya portal, Help, Register
--> wez ana, tapi kayong aku ndelenge malah bingunk dewek.. biasane menu paling nduwur soale paling ana HOME, PORTAl, FAQ, HELP.

tapi top lah nggo sutimine...


RE: Header Anyar TCC - auzhee - 09-09-2010

jebule ngoprek kaya kue be angel nemen yak

*kesaksian ndeleng dewek betapa susahnya para teknisi nggawe
kie metu, sing kae ngilang Xixi


RE: Header Anyar TCC - tkid - 10-09-2010

(09-09-2010, 11:10 PM)Pro_T_Lon Wrote: mantap ah... Nyonk ora ngerti apa2... Weee

kae menu nang nduwur bener? ora kakean? ganing isine sub forum kabeh dudu menu utama? kaya portal, Help, Register
--> wez ana, tapi kayong aku ndelenge malah bingunk dewek.. biasane menu paling nduwur soale paling ana HOME, PORTAl, FAQ, HELP.

tapi top lah nggo sutimine...

nang kene kaya kuwe menu utamane um prot. hihi.
aja keder2.. arane be nganggo basa tegalan. mirip2 lah..


RE: Header Anyar TCC - vinita_chandani - 10-09-2010

apik Es Teh mantep :)


RE: Header Anyar TCC - Ayunii - 10-09-2010

Es Teh kupat go sing nggawe.. Apik nemen lah, aku dadi +betah..
@min ap..
neng aku wis sebaris ka.. Girang nemen


RE: Header Anyar TCC - masindra - 10-09-2010

Sip kid + team... Nembe weruh wujude ente wingi... Ngikik maning

Josss headere elegan boy...