Forume Wong Tegal lan Sekitare
SMP N 1 Adiwerna - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMP/MTS (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Thread: SMP N 1 Adiwerna (/showthread.php?tid=48)



SMP N 1 Adiwerna - jablud - 02-12-2009

halo halo sedulur sedulu jakwir jakwir sing ngrasa pernah sekolah neng smp 1 adiwerna yuh ndopok bareng neng kene


RE: SMP N 1 Adiwerna - denbaguz - 16-02-2010

aku lu2san smp 1 adiwerna.....hayuh ndi maning...pd nongol owh.... Nyengir


RE: SMP N 1 Adiwerna - bowbono - 28-04-2010

ana sung___
aku ya smp1 owh___
tapi lulus 2005__

hehehehe___