Forume Wong Tegal lan Sekitare
Akronim Nama - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Akronim Nama (/showthread.php?tid=4993)



Akronim Nama - auzhee - 05-10-2010

Ceritane kie bocah SD jaman taun 2006an

Guru: Cah cah.. ning kene sapa sing nduwe cita cita dadi presiden?
Mira: Nyong bu!
guru: bisane nok?
Mira: Gajine akeh bu!
Guru: wah bocah cilik wis ngartinan duit yak.. Sing pan dadi wakile sapa nok?
Mira: Wakile.. sapa yaaah.. Kie bu, si Wahyudi!
Guru: ngko dong pan kampanye piben nok?
Mira: Pengen kaya paj SBY JK bu! disingkat namane
Guru: Nah, saiki buguru pan takon.. adong namane Mira Citra Kusumawati gamen Wahyudi Ciptono.. ngko kampanyene pan disingkat apa?
Mira : Maksude apa?

ngarti dewek lah Ngikik maning


RE: Akronim Nama - auzhee - 05-10-2010

tulung digered maring lawakan mo tulungg.....
asem kyeh ora konsen nulise Ngikik maning


RE: Akronim Nama - ibnu19 - 05-10-2010

oh....kiye lawakan?? tak Guling-Guling wis Ngikik maning


RE: Akronim Nama - wadukepor - 05-10-2010

bwahahah.yaul2. paham kiye nyong Guling-Guling

sing apik gyeh....

Tiara Cantika Cahyani gamen Januar Yani Merdeka


RE: Akronim Nama - auzhee - 05-10-2010

(05-10-2010, 08:22 PM)ibnu19 Wrote: oh....kiye lawakan?? tak Guling-Guling wis Ngikik maning
yaa edan mning kye modode gmuyu dewek Ngikik maning

(05-10-2010, 08:24 PM)wadukepor Wrote: bwahahah.yaul2. paham kiye nyong Guling-Guling

sing apik gyeh....

Tiara Tantri Cahyani gamen Januar Yani Merdeka

apa kue| TTC JY?


RE: Akronim Nama - mahar_6743 - 05-10-2010

pibe maksude? Bingung Kyeh


RE: Akronim Nama - auzhee - 05-10-2010

lah kie maning uteke loading um um Ngikik maning


RE: Akronim Nama - Poci - 06-10-2010

tak melu ngguyu wis...Guling-Guling
eben ora ndarani ngejunk...Xixi


RE: Akronim Nama - auzhee - 06-10-2010

pada bae ngejang Patak Sendal