Forume Wong Tegal lan Sekitare
kemampuane leptop masa depan super dahsyat - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: kemampuane leptop masa depan super dahsyat (/showthread.php?tid=5129)

Pages: 1 2


kemampuane leptop masa depan super dahsyat - wadukepor - 12-10-2010

kyeh, nyong pan nudukna yen leptop kwe bisa digunakna se efisien mungkin. kiye wis dikembangna nang jepang lan negara maju liyane. spek e duwur2 nemen wa, ora kaya lepi biasa.. kegunaane akeh nemen jebule.. ora kur nggo ngetik lan nyawang pilem. tapi karo....

ngenteni sepur (Click to View)
kanca turu (Click to View)
kanca ngemil (Click to View)
jebakan curut (Click to View)
gebug laler (Click to View)
olah raga (Click to View)
kayane regane lepi2 sing kaya kiye bakal larang.. Xixi

src : 2leep.com


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - auzhee - 12-10-2010

kentir
kwe sing nggo masak ndog Macbook ya?
Palu2nan


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - Fitro As-syafii - 12-10-2010

waktu pertama pan klik..
neng ati wis ngomong "barangkali laptop'e nyong bisa di apiki"..

eh.. eh..
jebule ... kue tah kiat2 pan ngrusak laptop owww....
ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn ampunnnnnn


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - auzhee - 12-10-2010

mugane diwaca ndipit mba Guling-Guling


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - ibnu19 - 12-10-2010

daning laptope se-merk yah?? Ngukuri batuk


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - Fitro As-syafii - 12-10-2010

auzhee tah seneeeeeng men angger nyong comment... PISS qeqeqe


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - auzhee - 12-10-2010

Kaget sung!
ora izh mbak Ora ngerti


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - Fitro As-syafii - 12-10-2010

ngomong bae "iya" PISS PISS PISS PISS qeqeqe


balik yu balik...


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - Poci - 13-10-2010

waduke ah...
kuwe nggo masak saking panase ya? Ngikik


RE: kemampuane leptop masa depan super dahsyat - Fitro As-syafii - 13-10-2010

poci :: peringatan buat F apa kyeeh..