Forume Wong Tegal lan Sekitare
HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? (/showthread.php?tid=5177)



HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - sandydyto - 15-10-2010

Para sedulur, sepupune aku ana sing pan periksa THT. Tapi ora gelem maring rumah sakit...

Ana sing ngarti kwe Dokter THT Praktek-e neng endi?
Alamate sing lengkap ya?

Tulung ya?

Yen bisa tah Dokter THT - Kardinah, utawa Dokter THT - Harapan Anda.

Oke? Alamat rumah / praktek-e ya?

Makasih...

Wassalam,,

Monggo disambi... tahu aci


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - auzhee - 15-10-2010

sing biasa ning Kardinah keh kang
dong ra salah

dr. Ali BH (Budi HArjo)
umahe ning Sultan Agung
sebelah barat jalan, ngalore RSIA Kasih Ibu, Jejer kidule Bengkel Ketok Magic


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - Barrezta - 15-10-2010

THT apa yah?? maklum nyubi Isin nemen


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - ibnu19 - 15-10-2010

dong ora ya maring wetane apotik serasi nang jalan mayjen sutoyo
sebelah kulon obor asia

dr. SUTORO arane dong ra salah

mamake nyong tau operasi amandel nang kono Josss


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - g9090me - 15-10-2010

THT kuwe Telinga Hidung Tenggorokan kang..
bener kuwe nang pak Ali bae nang jalan Sultan Agung Es Teh


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - ajie - 15-10-2010

nang pak Ali bae jalan sultan agung kang, aku ya mbiyen nang kono Es Teh


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - auzhee - 15-10-2010

sih mbiyen knangapa ji?
ana jeli watune?


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - ajie - 15-10-2010

mbiyen aku operasi amandel lagi kelas 3 SD zi Nyengir


RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - ibnu19 - 15-10-2010

nang pak ali ya apik
apa maning anake kae

ayune rakwid