Forume Wong Tegal lan Sekitare
Manchester City lawan Arsenal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Hobi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Forum: Olahraga (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Manchester City lawan Arsenal (/showthread.php?tid=5352)



Manchester City lawan Arsenal - sembara - 24-10-2010

Jakwir2 kabeh...delat maning ana bal2an nang MNC TV (sing gemiyene TPI) antara Manchester City lawan Arsenal...kira2 menang sapa ndelen?
Ari nyong tah pengine menang arsenal, soale kuwe klub favrite nyong nang liga inggris sih...
tapi Manchester city ya medeni, saiki pemaine sangar2...duite akeh sih ya...
Aja klalen karo nonton, nggodog wedang disit nggo moci, karo mendoan apa tahu aci kayong rahat kyeh...

Selamat menonton...


RE: Manchester City lawan Arsenal - ariy - 24-10-2010

Wah. ..
Bakalan rame sunk. ..
Aq dukung ManCy wez. ..
Medang + tahu aci


RE: Manchester City lawan Arsenal - ddddnL - 24-10-2010

aku nyekel city, keren ana david silva karo tepoz eh tepez Xixi


RE: Manchester City lawan Arsenal - Poci - 27-10-2010

tak gered maring olah raga baen yak


RE: Manchester City lawan Arsenal - laksonoadi - 27-10-2010

wes rampung owh
3-0 Arsenal sing menang

Girang nemenGirang nemenGirang nemen


RE: Manchester City lawan Arsenal - ibnu19 - 27-10-2010

brarti saiki Nutup dopokan