Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kawasaki Ninja C 1500RP - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Kawasaki Ninja C 1500RP (/showthread.php?tid=5398)

Pages: 1 2


Kawasaki Ninja C 1500RP - auzhee - 27-10-2010

PENAMPAKAN - The New Kawasaki Ninja C 1500RP (Click to View)



RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - ayiep_wawan - 27-10-2010

kye ninja 125 cc kan?


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - ibnu19 - 27-10-2010

wis tau weruh gambar kuwe nang dopokan foto unik kayane Josss


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - ddddnL - 27-10-2010

esih kredit kuwe motor, dadine nggo dodolan Xixi


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - mendoan_anget - 27-10-2010

eman2 nemen yah... dongen dijoli motor jupul mbuapa dong pan nggo ider, kan bisa olih 10 motor jupul owh...

trs motor jupule kena nggo ider cilok Ngikik maning

PISS


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - auzhee - 27-10-2010

(27-10-2010, 12:44 PM)ibnu19 Wrote: wis tau weruh gambar kuwe nang dopokan foto unik kayane Josss

izh ader um?
nyong ora ngarti um ampunnnnnn
*ndi lhen link'e


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - ichijouji_ken - 27-10-2010

pada bae karo kiye owh ya ..
klik bae
Patak Sendal Patak Sendal Patak Sendal


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - auzhee - 27-10-2010

langsung wis Nutup dopokan bae
ampunnnnnn ora search


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - ichijouji_ken - 27-10-2010

tpi barange pada kabeeh ...motore,dandange,kaose,clanane,sepatune ana apa ... qeqeqe qeqeqe qeqeqe


RE: Kawasaki Ninja C 1500RP - Man Sukrad - 28-10-2010

Aja pada OOT len :OOT: