Forume Wong Tegal lan Sekitare
Woro-woro - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Woro-woro (/showthread.php?tid=54)



Woro-woro - myBenihime - 03-12-2009

Jakwir2 sapa sing gelem mbantu aku len .. translate isi forume maring bahasa tegal, jujur bae dong aku dewekan bisa mendem owhh...

Ayo sapa sing gelem ...
sebagai contoh aku wis translate shoutbox karo menu tanggalan, Njaluk tulung ayo sapa maning sing berperan kyyehh ....

sing pan njajal translate bisa download file bahasa ne ng kene kyehh

Matur nuwun atas partisipasinya ...

Olih Klepon sagunung sekan mimin n momod e trus apa maning yahh ... xixixi

monggo silahkan ngepost ng kene yahh apa sing wis dilakukan oce jakwir2 ...


RE: Woro-woro - yanu - 03-12-2009

pimen kiye daning ka langka sing gelem mbantu om benihime sihh ?? kayong melasi nemen kyehh ... semangat yahh om Weee


RE: Woro-woro - Barrezta - 04-12-2009

nyong njajal mbuka mena mene neng forum kiye daning akeh icon/gambar sing ora gelem katon ya??
salah link-e apa salah browser e nyonk yah?
piben len bener apa ora mod mbuh admin.


RE: Woro-woro - myBenihime - 04-12-2009

forum kiye lagi pan di migrate maring basa tegal jon, n bisa ne ora muncul gbr dikarenakan mash tahap testing ...
dong pan sing ana gbr coba kown buka language versi linggis e Ngikik


RE: Woro-woro - Barrezta - 04-12-2009

oh kaya kuwe critane yah :))
link download-e error daning? nyonk pengin njajal len Ngikik


RE: Woro-woro - myBenihime - 04-12-2009

(04-12-2009, 10:58 AM)Barrezta Wrote: oh kaya kuwe critane yah :))
link download-e error daning? nyonk pengin njajal len Ngikik

sori2 ws ta beneri kwehhh Ngikik kuwe ng kono ana basa indo n basa linggis cman basa tegal durung ana ...Nyengir


RE: Woro-woro - mejasem - 07-12-2009

bungkus wis mene?! Ngikik


RE: Woro-woro - njeblug15back - 13-12-2009

nyong pgn melu ngerewangi. .tp kie ge go klepon genggam ra isa nyruput owg. .
go mimin momod semangat y. .ngmeng2 bupati tegal wis ngarti urung eh ana forum tegal. .lumayan owg mbokan cair Nyengir


RE: Woro-woro - myBenihime - 20-12-2009

(13-12-2009, 03:24 AM)njeblug15back Wrote: nyong pgn melu ngerewangi. .tp kie ge go klepon genggam ra isa nyruput owg. .
go mimin momod semangat y. .ngmeng2 bupati tegal wis ngarti urung eh ana forum tegal. .lumayan owg mbokan cair Nyengir

kown owhh mbokan pan woro2 maring bupati ...xixixixi


RE: Woro-woro - a1-bledhoz - 07-01-2010

gawe proposale, trs ajukna...
kan nggarape paling ora bisa karo ngopi, udud, medoane ya ana...