Forume Wong Tegal lan Sekitare
Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... (/showthread.php?tid=5491)

Pages: 1 2 3


Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 01-11-2010

kyehhh nyong pan crita, sedurunge njaluk maap, kie tah mung komplain mring Manajemen Mall...

ente ente kabeh wis ngarti P*cific Mall oh ya?

biasane kan Toilet nang Mall mlebu gratis oh ya?
kie sing aneh,,, masa nang Toilet P*cific Mall mbayar...

ampun... Balang Sendal


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - Okky_hatake - 01-11-2010

wez suwe bol. . Guling-Guling ente ktinggalan sepur bol. .


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 01-11-2010

genah wis suwe... tapi nyong nembe posting nang kene bollll hehe

bolle ra ketinggalan Ngikik maning


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - Okky_hatake - 01-11-2010

hahaha. . Plingan nembe ngerti oya bol ? ? Ngacir


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - Ayunii - 01-11-2010

hahahahaha,, kiye tah wis jadul nemen..

cerita nduwe cerita jare didol kuwe toilete,, dadine ya kudu mbayar..


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 01-11-2010

maksude toilete di sewa yun ???

diihh... mendingan sewa Toilet yah daripada sewa tempat ...

modale cuma kotakan tok Ngikik maning

PISS


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - auzhee - 01-11-2010

lah ora tau maring pacific ketara keh nembe ngarti?
Palu2nan


RE: Toilet Pacific Mall Mbayar bol.... - ddddnL - 01-11-2010

aku nembe ngarti cung Xixi


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 02-11-2010

mana2 ya toilet mall gratis...

ana2 toilet mall mbayar???

misalen ana wong kena mencret2 priben???

bolak balik ping 5, mbayare 5.000?

makani kucing gering tok beleh ? qeqeqe

PISS


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - wadukepor - 02-11-2010

dewek : um bisane mbayar sih ?

wonge : ya kiye nggo distribusi bla bla bla

dewek : tapi ya nyong laka duid, kas nggo blanja

wonge : ya kuwe urusane hemuuu ..

dewek : slereeet..........cuuuuuurrrrrr

wonge : weh! bisane nguyuh ngono ?

dewek : nyong wis ngomong laka duid, tuli kwe URUSANE NYONG Xixi