Forume Wong Tegal lan Sekitare
Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... (/showthread.php?tid=5491)

Pages: 1 2 3


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - auzhee - 02-11-2010

Guling-Guling bisa gari sleret cur wis


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - cah_cikrik - 02-11-2010

lah lah lah daning pada ngomongi "mburinan" kaya kuearip


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 02-11-2010

wadukepor qeqeqe

pernah kyak kwe um?

nyong wingi2nen mring pacipik belet pipis nemen, wis nang pucuk, brang mring toilet weruh kotakan gede, akhire ora sida mlebu... Ngikik maning


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - Ruffi - 02-11-2010

kayane emang kabeh kabeh bayar kang

tapi nang rita jg ora sih,,


dadi keder daning


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - ayiep_wawan - 02-11-2010

kebanyakan sih gratis tp ng jakarta juga ana beberapa sing mbayar kaa um.....arip


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 02-11-2010

ana bisnis anyar kyeh brati...

misalen pan mbuka usaha nang mall2, mendingan nyewa ruangan toilet baen yah... modale cuman KOTAKAN KAYU... njukut karyawan siji mboran kon njaga...

palingan sewa ruangan sewulan 2juta owh Ngikik maning

sing di sewa ruangan TOILET qeqeqe

sing jaga sapa kyehh??? (Click to View)



RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - ayiep_wawan - 02-11-2010

hizz daning enyong um? Palu2nan








*ana sing tha hapus soale mau diedit daning modode Ngikik maning


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - wadukepor - 02-11-2010

bwahahaha. lha terus pan pime ?

nyong ana usul Josss



RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - auzhee - 03-11-2010

andai tolilete pacipik kaya tolilete paragon semarang yaa Hmm


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 03-11-2010

(02-11-2010, 06:52 PM)wadukepor Wrote: bwahahaha. lha terus pan pime ?

nyong ana usul Josss

pan pipis be ana gawe proposal ana ap... kesusu kepoyuh owh... qeqeqe