Forume Wong Tegal lan Sekitare
Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... (/showthread.php?tid=5491)

Pages: 1 2 3


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 03-11-2010

paragon semarang sih nang ndi ji?
nyong ra patia ngerti daerah semarang Ngikik maning

ayiep : kondisi mall e piben um?


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - auzhee - 03-11-2010

dong maring semarang mudun poncol,
njaluk daterna maring paragon keh
paling 4ewu/5ewu

langsung maring tolilete baen, dijamin KESENGSEM


RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - mendoan_anget - 11-11-2010

(03-11-2010, 04:00 PM)auzhee Wrote: dong maring semarang mudun poncol,
njaluk daterna maring paragon keh
paling 4ewu/5ewu

langsung maring tolilete baen, dijamin KESENGSEM

Guling-Guling mring semarang cuma nglodod Toilet Mall tok joon...




RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - um_tanyu - 11-11-2010

jaman saiki apa-apa kudu mbayar.... Ngukuri batuk Ngukuri batuk




RE: Toilet P*cific Mall Mbayar bol.... - Poci - 11-11-2010

ah biasa baen ah.
rata2 kaya kuwe prasaan.ya tergantung mall e.mlarat apa beleh...Ngikik