Forume Wong Tegal lan Sekitare
Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 (/showthread.php?tid=5696)

Pages: 1 2 3


Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - Barrezta - 11-11-2010

Salam Cipok,

Sederek sedoyo, tiang sepuh, jakwir, dayik lan piyik.
Dengan ini TCC mengundang ente-ente kabeh mbokan bisa teka neng acarane sukuran ulang taune TCC sing ke-1 sing insyaallah pan diadakna:
Dina : Minggu, Tanggal 14 Nopember 2010
Tempat: Sementara neng DisHubKomInfo Tegal (Daerah PAI/tempat ngurus KIR mobil Ngikik )
Jam : 10.00 s/d 15.00 bar kuwe terserah pan apa bae Weee
Acara :
  1. Silaturrahmi
  2. Diskusi
  3. Mangan mangan
  4. Penggalangan Dana
  5. Poto poto
  6. Jalan jalan maring PAI tapi mbayar dewek dewek Weee

Monggo sing bisa teka ya teka bae orasah isin2...
sing orabisa ya ora papa. Laka sing nglarang kalem bae..
wis semono bae pemberitahuan skang TCC.

Wassalam



RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - auzhee - 11-11-2010

nyong ora bisa melu Duka cita

salame bae yaa nggo jakwir2 kabeh Josss


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - Okky_hatake - 11-11-2010

ada apa yah??? mlaku2 mrg PAI jam smono geseng kabeh owh awake Ngikik maning


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - AgnKu - 11-11-2010

mbang ndi sih tempate.. haha.. mlebu gerbang pai apa nang nirmala nan??


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - laksonoadi - 11-11-2010

oitz...
ana acara kiye yah,,,

@AgnKu
ngarep gerbang PAI jhon...
monggoh gawe kenalan ndisit kang..


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - Ruffi - 11-11-2010

kue mangan mangan wis dibayari gurung????


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - pegeg - 11-11-2010

Selamat ulang tahun TCC sg ke-1, ngapuntene bae y nyong ora bs melu soale lg ng rantauan, ws nyong donga sg kene bae ws, moga TCC tmbah dewasa postingane, tmbah akeh anggotane, akeh sg sneng, bs nyalurna kritikan go pemda tegal, ws pkoke sg apik2, trus sg peduli kr wong clik


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - ontachez - 11-11-2010

yes pas nemen nyong balik girang


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - bennington - 11-11-2010

mudah2an bisa melu PISS


RE: Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1 - ayiep_wawan - 11-11-2010

muga muga yanu bisa melu Paes....terutama melu mangan... qeqeqe