Forume Wong Tegal lan Sekitare
komunitas OP warnet - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Tegal Cyber Cipok (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Komunitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=193)
+---- Thread: komunitas OP warnet (/showthread.php?tid=5750)



komunitas OP warnet - leo_quers - 13-11-2010

sing ngrasa nyambut gawene dadi OP warnet monggoh gabung ngene ben saling kenal karo OP warnet liya,,tujuane mempererat silaturahmi trutama sesama profesi OP dadine yen ana info mengenai warnet bisa saling berbagi...aja klalen tulis FB yen ora duwe ya YM jg monggoh ben ngko bisa di ADD...
kyeh aku ndisit....
email/FB > leo_quers[at]yahoo.co.id
YM > leo_quers
OP > SMILE net (srigunting Tegal)
Udud


RE: komunitas OP warnet - mendoan_anget - 13-11-2010

Ngikik maning

ana ana baen joonn...




RE: komunitas OP warnet - Ruffi - 13-11-2010

hidup OP...!!! Merdeka


RE: komunitas OP warnet - kuncen_server - 14-11-2010

Nyong ya OP kiyeh,,
add ym kuncen_server
fesbuk kuncen_server[at]yahoo.com
OP warnet Kuncen Cyber Online Bekasi
hoehoehoePISS


RE: komunitas OP warnet - pegeg - 14-11-2010

komunitas OP WARTEG sh ana ora um? qeqeqe


RE: komunitas OP warnet - ibnu19 - 14-11-2010

nah...di-list oh
ben bisa mampir Josss


RE: komunitas OP warnet - leo_quers - 14-11-2010

ngerek ahh mbokan ana sing durung mlebu..... Es Teh


RE: komunitas OP warnet - bennington - 15-11-2010

alumni OP/Teknisi warnet olih gabung cool nemen