Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kumpulan Foto Bohay - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Kumpulan Foto Bohay (/showthread.php?tid=5755)

Pages: 1 2 3 4


Kumpulan Foto Bohay - mendoan_anget - 13-11-2010

lamunan manis (Click to View)
ngrungokna Musik (Click to View)



RE: Kumpulan Foto Bokeh - ariy - 13-11-2010

Sing prtma ro sing trakhir nyentrik yakin. .. Josss


RE: Kumpulan Foto Bokeh - ImaniMbe007 - 13-11-2010

Foto lg cilik ya kang?
Apa sadurunge operasi plastik? Guling-Guling
PISS
Apik iz sumbere saka ndi?


RE: Kumpulan Foto Bokeh - ariy - 13-11-2010

Kwe foto lg jamane tuane um. ..
PISS


RE: Kumpulan Foto Bokeh - a1-bledhoz - 13-11-2010

Judule: "Kumpulan Foto Bokeh "
apa itu bokeh?


RE: Kumpulan Foto Bokeh - auzhee - 13-11-2010

bokeh sih apa um Ngukuri batuk ?


RE: Kumpulan Foto Bokeh - ImaniMbe007 - 13-11-2010

Nyong ngartine bokep iz Ngikik maning
Takon mbah gugel ya kena oh Ngikik


RE: Kumpulan Foto Bokeh - mendoan_anget - 13-11-2010

Bokeh qeqeqe


maape um... salah ngetik... dongene BOHAY

ampunnnnnn


RE: Kumpulan Foto Bokeh - masindra - 13-11-2010

Sangertiku.. bokeh kuwe teknik potograpi..
fokus pada suatu titik, trus nang mburi2ne ngeblur... alias bureng..

Iya kuwe kayane poto pribadine mendoan yak.. Ngikik maning


RE: Kumpulan Foto Bohay - mendoan_anget - 13-11-2010

bener masindra kweh Ngikik maning