Forume Wong Tegal lan Sekitare
aku dadi bocah koh males nemen - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: aku dadi bocah koh males nemen (/showthread.php?tid=5850)

Pages: 1 2 3


aku dadi bocah koh males nemen - Elank - 17-11-2010

assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


pan curhat keh sedulur
critane aku dadi mahasiswa
ya masalahe ndean pada karo ente-ente..
aku duwe penyakit menahun sing arane MALES
mbokan sadulur duwe tips n trik ben penyakit kuwe ilang share nang kene yaa PISS
mbokan ana tempat pengobatan alternatif sing bisa ngobati ya kirim neng kene alamate Medang


mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn



RE: aku dadi bocah koh males nemen - ImaniMbe007 - 17-11-2010

Wah probleme pada karo aku ..
Ya ngene um, balik maring niate um elank, niate kan pan sinau dadi ya kudu semangat Es Teh yen megin males eling karo wong tuane um Elank oh, wis mbayar larang2 masa pan males2an .. Um Elank ora wedi wong tuane kecewa? Ora kan? Kaya kwe bisa dadi penyemangat .. Yen krasa megin rada males, eling karo Gusti Allah .. Nuntut Ilmu kwe Wajib nggo lanang utawa wadon .. Apa maning yen dewek lg sinau, iwak2 nang laut kwe ndongakna dewek yen dewek ya niat nggo sinau Es Teh
Semoga masukane nyong bermanfaat nggo um Elank ya .. Semangat nggo sinau!! Josss


RE: aku dadi bocah koh males nemen - Elank - 17-11-2010

astaghfirullah..
iyya um ImaniMbe007 kayane aku kurang eling karo wong tuwa..
dasar bocah eling wong tuwa angger duite entong tok..
suwun ya um wis ngelingna :)

monggo Es Teh


RE: aku dadi bocah koh males nemen - ImaniMbe007 - 17-11-2010

Sip um .. Di usahakna ya Es Teh ben wong tuane bangga!
Sinaune um saiki kan nggo mempersiapna masa depanne um Elank .. Iya ora? Es Teh


RE: aku dadi bocah koh males nemen - Elank - 17-11-2010

okelah kalo bek bek bek..
semangat um!!!! Nyengir


RE: aku dadi bocah koh males nemen - ariy - 17-11-2010

Birulwalidain y um. ..?


RE: aku dadi bocah koh males nemen - Elank - 17-11-2010

siaaaap bos Es Teh
dadi anak kudu nyenengna wong tuwa :)


RE: aku dadi bocah koh males nemen - ImaniMbe007 - 17-11-2010

(17-11-2010, 10:10 PM)ariy Wrote: Birulwalidain y um. ..?
Kiye artine apa ya um? PISS
Klalen aku ..



RE: aku dadi bocah koh males nemen - ariy - 18-11-2010

(17-11-2010, 10:42 PM)ImaniMbe007 Wrote:
(17-11-2010, 10:10 PM)ariy Wrote: Birulwalidain y um. ..?
Kiye artine apa ya um? PISS
Klalen aku ..

manut gamen wong tuwa um. ..
Ora mung manut tok. ..
Kudu mbakti.
Josss


RE: aku dadi bocah koh males nemen - ariy - 18-11-2010

(17-11-2010, 10:42 PM)ImaniMbe007 Wrote:
(17-11-2010, 10:10 PM)ariy Wrote: Birulwalidain y um. ..?
Kiye artine apa ya um? PISS
Klalen aku ..