Forume Wong Tegal lan Sekitare
hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas (/showthread.php?tid=5924)

Pages: 1 2


hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - Elank - 21-11-2010

assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


lagi mlaku mlaku neng kantor dewan perwakilan rakyat republik mimpi
ehh ora sengaja aku weruh mobil pejabat sing mbuh sengaja apa ora nglanggar peraturan lalulintas
kyeh gambare (Click to View)
neng kene aku nemu cara penindakan pelanggar lalu lintas sing anyar,
angger biasane ana sing nglanggar peraturan kan ditilang utawa di gembok mobile
kaya kiye contohe PISS (Click to View)
tapi nang kene ana cara luwih ampuh sing dinggo polise nggo nggawe jera pelanggar peraturan..
pengen ngerti kaya ngapa hukumane??

semoga angger hukumane kaya kiye para pelanggar peraturan dadi jera qeqeqe
hukuman kaya kiye kayong patut dicontoh kepolisian republik kita yaa PISS

PISS
monggo aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn



RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - beauty of java - 21-11-2010

hiiihiiii apik kweh......gadine pnjarane ra sesek
cool nemen


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - Elank - 21-11-2010

hahaha
iyya bener..
gantung sak pemilik mobile sisan qeqeqe


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - ibnu19 - 21-11-2010

biaya nggantunge kelarangen oh


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - Elank - 21-11-2010

sing penting jera um Nyengir
kadang segala butuh biaya qeqeqe


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - ariy - 21-11-2010

Wez ow. ..
Diterapna. .. Xixi


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - Elank - 21-11-2010

ngomonge aja maring aku owh kang qeqeqe
juh ngomong maring POLRI PISS


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - ariy - 22-11-2010

Yen ngomong pengin di Rambo
Xixi


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - Elank - 22-11-2010

ampun bos ampunnnnnn
hahahhaha
tembak gantian ohh qeqeqe


RE: hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas - auzhee - 22-11-2010

izh kw2e sing mobil B 51 bener oooh
kan mandege mburine tanda S dicoret Ngikik maning girang