Forume Wong Tegal lan Sekitare
JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Bebas Asal Sopan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=104)
+--- Thread: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) (/showthread.php?tid=6026)

Pages: 1 2


JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Elank - 26-11-2010

assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


Kanggo sadulur TCC kabeh sing berdomisili neng daerah JABODETABEK,
kyeh ana info sing lumayan nggo sadulir kabeh,
sadulur sing pada seneng fashion, sing pada pengen keren lan terutama sing pada pengen olih SANDANG MURAH kualitas oke, monggo sadulur kebeh teka neng JAKCLOTH Jakarta Clothing Expo, JAKCLOTH kuwe kaya pesta fashion neng kene,
atusan distro melu join neng acara kiye sadulur, pokoke rega miring. mbokan sadulur pan tuku kaos, jaket, celana, boxer, topi, dompet pa bae wis sing ana hubungane karo sandangan, neng kene ana wa, nganti bingung milihe qeqeqe
acarane ora mung dodolan klambi, akeh acara liyane maning kaya panggung musik, competition, pokokke akeh wis, kyeh luwih jelase::
Es Teh

waktu lan tempat pelaksanaan Josss (Click to View)
PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

monggo mbokan pan maca dopokanku sing liyane (Click to View)



RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - ibnu19 - 26-11-2010

duh....klambine cah enom kabeh ya???isine skater/bmx/freestyle tok?
regane miring temenan??aja-aja plang-e tok sing dimiringna....


RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Elank - 26-11-2010

miring temenan um..
kiye even tahunan :)
tahun wingi aku blanja Nyengir
tahun kiye ora olih ketinggalan qeqeqe


RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - um_tanyu - 26-11-2010

wah makasih inpone um... siap2 mangkat aahhh... cool nemencool nemen


RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Elank - 26-11-2010

oke um tanyu,,
aja kelalen klik suwun karo nein Klepon owh qeqeqe
hehehe


RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - ayiep_wawan - 26-11-2010

ng kana ana kaos galgil apa ora? arip



RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - ajie - 26-11-2010

aaaa band e apik apik sayang klambine kurang akeh. aku pingin mono tapi lagi ujian gyeh merkabak


RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Elank - 26-11-2010

(26-11-2010, 02:34 PM)ayiep_wawan Wrote: ng kana ana kaos galgil apa ora? arip

kalem um Nyengir
ndonga owh..
angger skala kaos galgil wis gede ngko ndaftar bae melu JAKCLOTH PISS

(26-11-2010, 03:23 PM)ajie Wrote: aaaa band e apik apik sayang klambine kurang akeh. aku pingin mono tapi lagi ujian gyeh merkabak

haduh ya uwis utamakan ujian kweh qeqeqe
aku be lagi UTS koh tapi nekat Nyengir


RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Elank - 26-11-2010

gari seminggu maning kyeh..
yuh ngerek ndipit ahh mbokan ana sing pan teka Nyengir



RE: JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - Elank - 28-11-2010

ngerek maning Nyengir
gari 5 dina PISS