Forume Wong Tegal lan Sekitare
Ngimpi - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Ngimpi (/showthread.php?tid=6040)

Pages: 1 2 3


Ngimpi - Elank - 27-11-2010

assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


langsung bae yaa..
mau mbengi aku ngimpi dinein keris karo uwong (dandanane tah model dukun)
kerise kuwe pendek (dawane setengah keris2 sing umume) tapi berhubung aku ora gelem nrima mbuh kenapa latane aku di kejar-kejar,,
tak search neng google
kira-kira kaya kiye (Click to View)
mbokan neng TCC ana ahli tafsir mimpi aku pan takon kira-kira mimpi kuwe ana artine ra???
moga bae laka PISS
soale bar ngimpi kuwe aku langsung tangi lan prasaane ora enak mangkane aku ngepost Syok nemen


PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

monggo mbokan pan maca dopokanku sing liyane (Click to View)



RE: Ngimpi - ImaniMbe007 - 27-11-2010

nyong ora ngerti um Mikir
malah jarene Rasul .. mimpi kwe ora olih di ceritakna ..
ngundang cemburu apa pme ngonong Mikir


RE: Ngimpi - Elank - 27-11-2010

ohh kaya kuwe ya umm??? sapa sing cemburu???
suwun ya um Josss


RE: Ngimpi - wadukepor - 27-11-2010

owh. ente pan dadi ketua TCC yang berikutnya kang. siap2 bhaen dikeris um apip qeqeqe


RE: Ngimpi - Elank - 27-11-2010

apa maning kuwe qeqeqe
amien PISS


RE: Ngimpi - ImaniMbe007 - 27-11-2010

dudu mung cemburu .. bisa bae berkesan sombong maring wong liya ..
ana hadist.e tapi klalen artine Ngukuri batuk


RE: Ngimpi - ibnu19 - 27-11-2010

saiki adus sing bersih
mana kae sampo sabotol pan dientengna ya olih


RE: Ngimpi - auzhee - 27-11-2010

adong search google tah
Google Wrote:Mimpi diberi keris/pusaka: berarti akan mendapat jodoh
tapi aja ngandel ding.. just sugesti belaka

sing akeh ndongane bae kang Josss


RE: Ngimpi - Elank - 27-11-2010

(27-11-2010, 10:09 AM)ImaniMbe007 Wrote: dudu mung cemburu .. bisa bae berkesan sombong maring wong liya ..
ana hadist.e tapi klalen artine Ngukuri batuk
ohh kaya kuwe yaaa..
yah wis terlanjur crita qeqeqe
aja pada cemburu yaaa Nyengir


(27-11-2010, 10:50 AM)ibnu19 Wrote: saiki adus sing bersih
mana kae sampo sabotol pan dientengna ya olih

hahahahahahha qeqeqe
emange aku ngimpi karo Kalem bae (Click to View)




(27-11-2010, 01:51 PM)auzhee Wrote: adong search google tah
Google Wrote:Mimpi diberi keris/pusaka: berarti akan mendapat jodoh
tapi aja ngandel ding.. just sugesti belaka

sing akeh ndongane bae kang Josss

hahahahhah qeqeqe
amien Nyengir
sayange durung olih kawin karo instansi Nyengir


RE: Ngimpi - auzhee - 27-11-2010

kan sebatas jodoh ora berarti kawin Ngikik maning