Forume Wong Tegal lan Sekitare
[dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 (/showthread.php?tid=6060)

Pages: 1 2


[dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Elank - 28-11-2010

assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


***Jujur dan Apa adanya***
ADIDAS STANSMITH KW 1

Sadulur kabeh sing lagi sekolah utawa lagi kuliah
pengen sepatu???
males metu-metu???
kyeh ana solusine john, nyong dodolan sepatu Adidas Stansmith KW 1
ente ora usah kesel muter2 milih sepatu, ora usah bingung
monggo di-review ndipit barange
gambar ADIDAS STANSMITH KW 1 Es Teh (Click to View)




monggo sing berminat bisa message nyong um Josss
mbokan pengen sing fast response monggo kontak 085640302043
bagi sing berdomisili adoh.. barang dikirim nganggo JNE Es Teh
yuh yuh gagian cepet-cepetan, stock terbatas um Josss


PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn


monggo mbokan pan daganganku sing liyane (Click to View)

monggo mbokan pan maca dopokanku sing liyane (Click to View)



RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Cj selly - 28-11-2010

gambare daning ora numul yaaa ?


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Elank - 28-11-2010

apa iyya mba??
monggo di coba di refresh Es Teh


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Cj selly - 28-11-2010

apik , taapi dompete aku lagi ora apik Ngikik maning
melu nyundul wis :qeqeq:


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Elank - 28-11-2010

aja sundul lah qeqeqe
kaya forum sebelah bae...
neng TCC kuwe nganggone ngerek beleh?? PISS


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Cj selly - 28-11-2010

eh iya klaleeeen . dikerek kamsude nyong xD


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Elank - 28-11-2010

hahahah qeqeqe
maturnuwun Cj selly uwis melu ngerek Nyengir


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - tatamaning - 28-11-2010

kyeh jon...
ngerek


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Elank - 28-11-2010

wah maturnuwun ya wis pada ngerek dodolane enyong.. Es Teh


RE: [dodol] ADIDAS Stansmith KW 1 - Elank - 28-11-2010

yuh ngerek

Keh um sepatu murah-murah menunjang tampilan njenengan Es Teh