Forume Wong Tegal lan Sekitare
[DODOL] Sepatu Futsal - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: [DODOL] Sepatu Futsal (/showthread.php?tid=6098)

Pages: 1 2


[DODOL] Sepatu Futsal - Elank - 28-11-2010

assalamu'alaikum
nuwunsewu mas modod


***JUJUR LAN APA ANANE***
Nyong Dodolan Maning Keh Sadulur Es Teh

Sepatu Futsal
Kondisi Barang :: 100 % Anyar Gress
Size :: 40 s.d. 43


Sedulur sing seneng maen futsal, pengen tuku sepatu murah?? sing kualtase apik?? sing modele menarik??? monggo dipilih kyeh sepatune, ora apik aja dituku Es Teh
kyeh penampakane sedulur::

NIKE Mercurial Es Teh (Click to View)



Sedulur sing tertarik monggo comment atawa angger pengen fast respond monggo kontak 085640302043 Josss
monggo disambi tahu aci
salam pasaduluran ampunnnnnn

monggo mbokan pan daganganku sing liyane (Click to View)



RE: [DODOL] Sepatu Futsal - Elank - 29-11-2010

Niat tuku?? Nego sacuil orapapa Es Teh


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - ibnu19 - 29-11-2010

nomer 44/45 laka????KW pira kiye???mengko sekali jejek langsung mbetut jaitane...


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - Elank - 29-11-2010

kiye KW 1 um ibnu,,
murah tapi bukan murahan Es Teh
monggo di teliti gambare Es Teh

kanggo ukurane laka um PISS mentok neng 43 Nyengir


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - xXx - 30-11-2010

um.. nyong pengen sung..
nyong bocah sekolah kyeh..
olih nganyang apa ora??
posisine neng ndi sih um???
ngko barange pimen???

nyong neng tegal posisine um..
PISS


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - Elank - 30-11-2010

pimen john??
serius nte??
pengen sing ndi??
yuh nganyange lewat message bae ohh Nyengir

barang ngko dikirim lewat JNE..
posisine gudang neng Surabaya john..
ndean 2-3 dina anjog..
ongkose angger maring tegal kota 18ewu angger kabupaten ndean anjog 25ewu..
pimen john ?? Josss
monggo di tonton maning..
wis tak message kweh Nyengir


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - xXx - 30-11-2010

kae um sing mercurial...
merkabak
ok ok um regan semono oke...

pimen keh mbayare??
temenan oya??
barange teka anjog umahe nyong??


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - Elank - 30-11-2010

pimen john??
deal??
nte sms nomere nyong kuwe ohh,,, ngko tak sms nomer rekeninge nyong Josss

angger ora percaya monggo add fesbuke nyong..
kyeehhh
dadi wong doyan goroh laka gunane kaa Nyengir
kabeh2e ana balesane...
sip ngko angger saldo wis mlebu barang langsung dikirim Josss
toli langsung dinggo maen futsal owh Es Teh


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - xXx - 30-11-2010

iyya um Josss
kyeh uwis tak sms alamat karo ukuran sepatune um...
tak tunggu ya balesane Nyengir
juh gagian dikirim ohh um Nyengir
hehehehe


RE: [DODOL] Sepatu Futsal - Elank - 30-11-2010

oke bos..
sms ditrima Es Teh
monggo tak tunggu transfere..
seneng berbisnis karo njenengan salaman
moga sepatune bermanfaat ya john..
mbokan pan tuku sing liyane ohh Nyengir